SoundHound Kendi Sesli Asistan Uygulamasını Yayınladı! - Haberler - indir.com

SoundHound Kendi Sesli Asistan Uygulamasını Yayınladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-03 15:16:44
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Şarkı bulma servisi olarak hizmet veren SoundHound, kendi sesli asistan uygulamasını Android platformunda yayınladığını duyurdu. Hound adındaki uygulama tüm sesleri anlayarak, kullanıcıya karşılık verebiliyor.

Siri, Google Now ve Cortana gibi rakipleri gibi aynı amaca hizmet edecek biçimde geliştirilmiş olan sesli asistan uygulaması Hound, kullanıcıların anlık sorularına, taleplerine ve merak ettikleri bilgilere hızlı bir şekilde karşılık verebiliyor. Ancak uygulama bu işleri yaparken rakiplerinin kullandığı sistemden daha farklı bir sistem ile çalışıyor.

Geliştirici SoundHound Inc. tarafından yapılan açıklamaya göre Hound uygulaması, kullanıcı seslerini toplama, analiz etme, gönderme ve işleme süreçlerini tek bir seferde yerine getirebiliyor.

Şarkı bulma noktasında hayli başarılı olan SoundHound'un sesli asistan servisi konusunda ne kadar başarılı olacağı ise büyük merak konusu. Şimdilik Beta sürecinde olan sesli asistan uygulaması Hound davet yoluyla Google Play Store'dan indirilebildiği gibi sadece Amerika'da kullanılabiliyor.

Sesli asistan pazarına yeni katılan Hound uygulamasını incelemek isterseniz, aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. 




Sesli Asistan Uygulaması Hound Tanıtım Videosu


PAYLAŞ