SoundCloud ve Twitch'ten iş birliği - Haberler - indir.com

SoundCloud ve Twitch'ten iş birliği

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-24 12:31:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

SoundCloud sanatçıların eserlerini diğer kullanıcılar ile paylaşmasına izin veriyor. Burada eserlerini paylaşan müzisyenler artık Twitch  hesaplarına Affiliate statüsü ekleyerek takipçilerinden ve canlı yayın hizmetinden dolayı da para kazanabilecekler. Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle gönüllü ya da zorunlu olarak sayısız insan evlerinden çıkmama kararı aldı. Konserler, programlar, stüdyo çalışmaları ve daha birçok çalışmayı iptal eden sanatçılar bu süreç içerisinde evlerinde kalmak zorunda kaldılar. Bu nedenle SoundCloud ve Twitch bu anlamda önemli bir iş birliği içine girerek kullanıcılarına daha kaliteli hizmet vermeye yönelik çalışıyor.

Kullanıcıları sevindiren iş birliği

Corona virüs salgını nedeniyle insanlar evlerinden kalmak durumda kaldılar. Sanatçılar sosyal medya veya YouTube gibi içerik platformları üzerinden takipçilerine canlı müzik yapmaları son zamanlarda sıkça rastlanan bir durum haline geldi. İş birliği tam olarak da bu noktada devreye girecek. SoundCloud Pro, SoundCloud Premier ve Repost by SoundCloud hesaplarına sahip olan Twitch kullanıcıları Affiliate statüsüne geçiş yaparak kullanıcılarına daha güçlü bir hizmet verecekler. Affiliate statüsü sayesinde takipçiler kanala ücretli bir şekilde abone olabilecek, mevcut reklamlar üzerinden gelir elde edebilecek ve hediyelik eşya mağazaları üzerinden link verebilecekler. 

SoundCloud Go Deneme Paketini DuyurduSoundCloud Go Deneme Paketini Duyurdu

hesaplarına sahip olan Twitch kullanıcıları Affiliate statüsüne geçiş yapabilecek. Affiliate statüsü sayesinde takipçiler kanala ücretli abone olabilecek, reklamlardan gelir gelecek ve hediyelik eşya mağazalarına link verilebilecek. Bu hizmetten faydalanabilmek için Affiliate programına başvuru yaparak hizmetten faydalanabilirsiniz. Twitch kullanıcısı olmayanların da üyelik açmaları gerekecek. Kısa süren bir onay sürecinin ardından Affiliate statüsü aktif hale geliyor. Sonraki adımda ise sanatçılar müzik yayınları üzerinden para kazanmaya devam edebilecekler. 

Bunun için Affiliate programına başvuru yapmak gerekiyor. Twitch kullanıcı olmayanların da üyelik açmaları gerek. Kısa bir onay sürecinden sonra Affiliate statüsü aktif hale geliyor. Sonrasında ise sanatçılar müzik yayınlarından para kazanmaya başlayabiliyor.


İlgili uygulamalar
PUBG'ye 6 twitch yayıncısının kıyafetleri eklendiPUBG'ye 6 twitch yayıncısının kıyafetleri eklendi
Twitch nihayet Apple TV’ye geliyorTwitch nihayet Apple TV’ye geliyor
Twitch uygulaması sonunda Apple TV’deTwitch uygulaması sonunda Apple TV’de

PAYLAŞ