SoundCloud Go Deneme Paketini Duyurdu - Haberler - indir.com

SoundCloud Go Deneme Paketini Duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-22 11:44:21
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Uygulama

Dijital müzik platformlarından birisi olan SoundCloud, kullanıcıları için bir jest yaparak, SoundCloud Go deneme paketini duyurdu. Bu paketle SoundCloud platformunu, 3 ay ücretsiz deneme şansına sahip olacaksınız.

İlk olarak iTunes'la başlayan dijital müzik platformu hizmeti, Spotify, Apple Music ve Tidal isimleriyle yaygınlık göstermeye başlamıştı. Bu camiadaki en popüler isimler olan Apple Music, Spotify ve Tidal'dan sonra SoundCloud'da onların arasına katılmaya karar verdi. Dijital müzik platformlarına baktığımızda Deezer, Apple Music, Tidal gibi isimler çıktığı günden itibaren sevilerek kullanılmaya başlanan uygulamalar olmayı başarmışlardı. SoundCloud platformunu bunlara göre değerlendirdiğimizde, bu platformlardan önce iyi bir kitleye sahipken, bunlardan sonra güncelleme yapması kaçınılmaz oldu. Bu sebeple de, tutunmasını kolaylaştırmak adına, kullanıcılara SoundCloud Go adlı deneme paketini sundu.

Dijital müzik camiası, teknoloji geliştikçe geliştirme gösteren konulardan birisi haline geliyor. İnsanlar artık internet aracılığıyla her an her yerde istediği şarkıyı indirebilmek ve dinleyebilmek istiyor. Bunun için kullanıma sunulan Spotify, Tidal gibi müzik platformları da insanların bu ihtiyacını karşılamasını kolaylaştırıyor. Bu firmalar telif ücreti ödeyip sanatçılarla ve müzik firmalarıyla anlaşma sağlayarak, aylık ücretler karşılığında kullanıcılara müzik hizmeti veriyor. Son zamanlarda popülerlik kazanan bu dijital platformlar sebebiyle bu SoundCloud'da kendisini yenilemeye karar verdi. Bu işi kolaylaştırmak adına SoundCloud dijial müzik platformu, kullanıcıları için SoundCloud Go adlı deneme paketini piyasaya sundu. SoundCloud, bu platformlardan önce de belli bir kitleye hitap ederken, yeni çıkan müzik platformlarıyla kendisini güncellemesi gerekti ve bu durumda SoundCloud Go'yu doğurdu.

Mart 2016 yılında çıkan SoundCloud Go, beklediği kitleye erişemeyince, yeni bir deneme paketi ile gündeme geldi. Bu paketi 99 Cent'e alarak, 3 ay boyunca reklamsız ve sınırsız içeriğe erişme şansına sahip olacaksınız. Adını daha fazla duyurmak adına bu yolu deneyen SoundCloud'un bu hamleyi yapmasında geç kaldığı da tartışmalara konu oldu.

 





PAYLAŞ