Sosyal Televizyon Uygulaması N'oluyo - Haberler - indir.com

Sosyal Televizyon Uygulaması N'oluyo

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-06-29 16:18:36
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

N'oluyo iPad uygulaması aylık yaklaşık olarak 5 milyon ziyaretçi sayısıyla sosyal televizyon sektörünün lider uygulamaları haline gelmiştir. N'oluyo bundan sonra kullanıcılarına daha geniş bir ekranda ve daha etkili bir şekilde yayın yapabilecek.

N'oluyo iPad uygulaması ise geçen haftalarda iOS App Store'da yerini almış bulunmakta. Şunu da belirtmek gerekir ki N'oluyo iPad uygulaması N'oluyo web sitesinin ve iPhone uygulamasının hemen hemen tüm özelliklerini iPad'e taşıdı. N'oluyo iPad uygulaması uygulanan yeni özellikleriyle birlikte kullanıcıların televizyon deneyimini arttırmaya devam ediyor. Türkiye'de ve Dünyada toplam üye sayısı 90 binin üstünde olan N'oluyo uygulaması bundan sonra web, tablet ve iPhone ortamlarında aynı süreç içerisinde aynı programı izleyen kişileri bir araya getirecek.

N'oluyo iPad Uygulamasında En Yeniler Sekmesi
Son zamanlarda sıklıkla gündeme oturan N'oluyo iPad uygulaması yeni özellikleriyle birlikte kullanıcılarının karşısına çıkıyor. N'oluyo iPad uygulamasında ''en yeniler'' adı verilen sekme ile artık kullanıcılar N'oluyo editörlerinin izleyerek beğendiği ve önerdiği yerli ve yabancı yapımlara kolaylıkla ulaşarak, TV sektöründe yeni başlayarak sivrilen tüm programlardan herkesten önce haberdar olacak. N'oluyo iPad uygulamasını kullanan kişiler yurt dışında yayınlanan ve büyük izleyici kitlesine sahip olan ve izlenmeye oldukça değer olan yapımlardan anında haberdar olabilecek.

N'oluyo iPad Uygulamasında 750 Bin Hatırlatma Kuruldu
N'oluyo iPad uygulaması ülkemizin en yetenekli olan TV rehberi ile kullanıcılarının hatırlatma kurduğu belgesel, yarışma ve dizilerin be ilk gösterimlerini kaçırmasına izin veriyor, ne de yayını kaçırmalarına müsaade ediyor.  Bugüne kadar yaklaşık olarak 750.000 defa kurulan bu hatırlatmalar N'oluyo kullanıcıları açısından son derece yararlı bir özellik. Yararlı olduğu kanıtlanmakla birlikte N'oluyo iPad kullanıcıları tarafından da oldukça rağbet görüyor.

N'oluyo iPad uygulamasının yaklaşık olarak 400'ü farklı türü kapsayan filtresi vardır. Bu şekilde saat kaç olursa olsun televizyon ekranlarında zevkinize uygulan olan içeriği istediğiniz kanalda ve istediğiniz platformda izleyebileceksiniz. Artık N'oluyo iPad kullanıcıları bu zamana kadar 15 milyondan fazla oy kullanılan KafaKafaya oyununu geniş ekranda oynayabilecekler. Tüm bu uygulamalar arasında N'oluyo iPad uygulamasını kullananlar seçim yapmakta zorlanacak gibi görüyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ