Sosyal Paylaşım Odaklı Anket Uygulaması: Three Cents - Haberler - indir.com

Sosyal Paylaşım Odaklı Anket Uygulaması: Three Cents

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Kullanıcıların merak ettikleri konularda zengin içeriklere sahip anketler oluşturarak bu anketleri paylaşmalarına ve anında cevap alabilmelerini sağlayan Three Cents, sosyal paylaşım odaklı bir anket uygulamasıdır.

Three Cents Ventures Inc. adlı girişim tarafından geliştirilerek App Store'da indirmeye sunulan uygulama, herkese açık ya da sadece uygulama üzerinden sizi takip eden kullanıcılara açık olarak zengin içerikli anketler oluşturmanıza imkan tanımakla beraber arkadaşlarınızın uygulamayı indirmeden oluşturduğunuz anketlere Twitter, Facebook, SMS ya da e-posta aracılığıyla gerçek zamanlı cevap verebilmelerini de sağlamaktadır.

Three Cents

Bunun yanında iTunes, TripAdvisor, Bing, Yelp ve iBooks Store gibi platformlara destek veren uygulama sayesinde bu platformlarda bulunan takipçilerinize uygulama üzerinden merak ettiğiniz tüm konular hakkında sorular sorabilir ve anında cevap alabilirsiniz.

Örneğin; iTunes arkadaşlarınıza dinlemek istediğiniz herhangi bir müzik parçası hakkındaki görüşlerini ya da iBooks Store'daki takipçilerinize okumak istediğiniz kitapla ilgili veya TripAdvisor arkadaşlarınıza seyahat etmek istediğiniz yerdeki bir otel hakkında sorular sorabilir ve alacağınız cevaplar ile de bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak iPhone cihazlarınızda kullanabileceğiniz Three Cents uygulamasını aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ