Sosyal medyaya özel

Sosyal medyaya özel "Kiralık" fotoğrafçı hizmeti başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-25 08:50:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Sosyal ağlar ile birlikte kullanıcıların fotoğraflarını paylaşması sık yapılan bir alışkanlık haline gelirken artık sosyal medyaya özel fotoğraf çekmek isteyenlere kiralık fotoğrafçı hizmeti de başladı. 

Sosyal Medyanın Yeni Trendi FaceApp Nedir?

YouTube'a Sosyal Ağ Özellikleri EkleniyorYouTube'a Sosyal Ağ Özellikleri Ekleniyor

Sosyal medyada daha başarılı ve dikkat çekici fotoğraflar çekmek isteyenlere yönelik İtalya'da başlayan yeni bir akım tüm dünyada dikkat çekti. Öyle ki Roma Experience adı verilen tur şirketi, artık kişilerin fotoğraf çekerken kendisine yardımcı olacak bir fotoğrafçı kiralamasını sağlıyor. Profesyonel olarak fotoğrafçılık alanında hizmet veren bu fotoğrafçılar kiralama usulü ile çalışıyor ve gezi boyunca kişilere eşlik ederek fotoğraf çekimini yapıyor. Tur şirketi tarafından yapılan açıklamalarda mevcut hizmetin çok yararlı olduğu ve ilgi gördüğü belirtilirken özellikle bu hizmetin fiyatları en çok konuşulan konu olmayı başarmış durumda.

Farklı paketler sunuluyor

Roma Experience’ın Pazarlama Müdürü Davide Bolognesi yaptığı açıklamalarla yeni hizmetlerine dair tanıtımlar gerçekleştirirken özellikle sosyal medyayı önemseyen ve İtalya'yı dolaşırken fotoğraf çekmek isteyen kişiler adına işlerin çok daha kolaylaştırıldığını söyledi.

Açıklamalarında hizmet ile ilgili fiyat bilgilerini de paylaşan pazarlama müdürü standart bir turun 735 Euro karşılığında gerçekleştiğini söyledi. Aynı zamanda fotoğrafçı için 450 Euro ek bir ücret ödemek zorunda kalan müşteriler kadın ya da erkek fotoğrafçıdan birisini tercih edebiliyor. Yaklaşık 3 saat süren turun bu şekilde tam ücreti ise 1185 Euro olarak belirleniyor. Eğer kullanıcılar tur dahilinde ekstra hizmetler isterse maksimum fiyat 1400 liraya kadar artış gösterebiliyor.

Fotoğrafçı kiralama servisi ile birlikte kullanıcıların daha başarılı fotoğraflar çekeceği kuşkusuz bir gerçek olsa da bu kadar yüksek bedeller üzerinden böyle bir hizmetin ne kadar talep göreceğiz merak ediliyor. Üstelik bu örneğin başarılı olması çok daha farklı girişimlerin de ortaya çıkmasına neden olabilir.

Instagram'ın en çok beğenilen fotoğrafı bir YUMURTA! 


Galaxy S9 Yeni Sosyal Ağ Uhsupp İle GeliyorGalaxy S9 Yeni Sosyal Ağ Uhsupp İle Geliyor

PAYLAŞ