Sosyal Medyanın Yeni Trendi FaceApp Nedir? - Haberler - indir.com

Sosyal Medyanın Yeni Trendi FaceApp Nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-23 13:58:25
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Sosyal medyada oldukça yoğun bir dönemde bulunuyoruz. Sürekli bir şeyler trend oluyor ve ardından ortalıktan kayboluyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada #tenyearschallange trend hale gelirken kısa bir süre sonra da FaceApp trend bir hale geldi. Peki nedir bu FaceApp?

Sosyal Medyanın Yeni Trendi FaceApp Nedir? 

Snapchat, Instagram gibi uygulamalarda görüğümüz gerçek zamanlı filtreler bayağı bir ünlendi. Bu filtreler sayesinde akıllı telefonların ön veya arka kameralarını kullanıp ortaya çok eğlenceli işler çıkarma şansı sunuyor. Ancak insanların yüzlerini değiştirme konusunda oldukça başarılı bir uygulama var.  FaceApp isimli bu uygulama insanların yüzlerini düzenleme konusunda çıtayı çok yükseğe çıkarmış. Bu uygulama sayesinde kendinizi veya bir arkadaşınızın fotoğrafını yaşlandırabilir, veya cinsiyetini değiştirebilirsiniz. Bu uygulamanın bu işlevsel özellikleri oldukça iyi olabilir fakat ücretsiz olması da uygulamanın en önemli özellikleri arasında bulunuyor. 

Google, Ofis Uygulamalarında da Materyal Tasarıma GeçecekGoogle, Ofis Uygulamalarında da Materyal Tasarıma Geçecek

FaceApp uygulamasını sitemizden indirebilir ve ücretsiz bir şekilde eğlenceli işler ortaya çıkartabilirsiniz. İndirme işlemi için herhangi bir sıradışı işlem yapmanıza bile gerek yok. Uygulamayı telefonunuza indirdiğinizde kolay ve kullanışlı bir arayüz karşınıza çıkıyor. Uygulama içerisinde yer alan kamera arayüzünü kullanıp hemen fotoğraf çekebilir veya akıllı cihazınızda bulunan daha eski  fotoğrafları kullanabilirsiniz. Eğer hemen yeni bir fotoğraf çekmek istiyorsanız, arayüz kısmından kamerayı açarak, ekranda yer alan yüz şablonunun içerisine uygunca yüzünüzü oturtup daha sonra çekim tuşuna basın. Bu çektiğiniz fotoğrafı hemen düzenlemekte mümkün. Eğer uygulamayı denemek isterseniz sitemizden veya yazımızda gerekli alanlarda bulabilirsiniz. İşte biz de sizler için uygulamayı inceledik:


İlgili uygulamalar
iOS İçin En İyi Müzik Uygulamaları 2019iOS İçin En İyi Müzik Uygulamaları 2019
Google, 64 Bit Uygulamalara Geçiş Tarihi BelirlendiGoogle, 64 Bit Uygulamalara Geçiş Tarihi Belirlendi
Araştırmacılar ES File Explorer Uygulaması Üzerinden Android Verilerine Ulaşabildiklerini Ortaya ÇıkarttıAraştırmacılar ES File Explorer Uygulaması Üzerinden Android Verilerine Ulaşabildiklerini Ortaya Çıkarttı

indir.com Uygulama İncelemesi : FaceApp (Yüz Değiştirme Uygulaması)


PAYLAŞ