Sosyal medyanın en çok sorulan sorusu; X nasıl çizilir? - Haberler - indir.com

Sosyal medyanın en çok sorulan sorusu; X nasıl çizilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-21 13:50:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Soru-Cevap

Geçtiğimiz günlerde bir Twitter kullanıcısı, takipçilerine bir soru sordu. Sorduğu soruda ise X nasıl çizilir yönünde oldu. Ancak gel görelim ki sosyal medyayı 2 ye bölecek cevaplar geldi. Takipçiler birden fazla yanıt verdiler, ve farklı yanıt veren herkes kendi yanıtının doğru olduğu konusunda bir hayli iddialı idi. Peki bizde sizlere sorsak, sizce X harfi nasıl çizilir?

Sosyal medya platformları, insanlar arası etkileşimi artırdığı için insanları bir araya toplamak adına faydalı bir araç. Ancak gel görelim ki kişiler arsıdan farklı noktaları ortaya çıkarmak adına bir o kadar da etkili bir platform. 2018 yılında yaşanan Yanny Laueel tartışmasını hepimiz biliyoruz. Bu tartışma bize şu gerçeği gösterdi; insanların bazı durumlarda aynı sesi farklı bir şekilde duyabileceğini ortaya çıkarırken, aynı zamanda internet ortamının çok basit bir tartışma ortamında bile nasıl 2’ye bölüneceğini bizlere kanıtlamış oldu.

Sosyal medya hesaplarındaki sahte hesapları araştıran rapor yayınlandı. Peki sonuçlar nasıl?Sosyal medya hesaplarındaki sahte hesapları araştıran rapor yayınlandı. Peki sonuçlar nasıl?

Sizce X harfi nasıl çizilir?

İnternet dünyası şimdilerde bir kez daha 2’ye bölünmüş durumda. Üstelikbu bölünme 2’ye değil. Tam 8’e bölünmüş durumda. Sixers Smasey isimli bir kullanıcı tarafından paylaşılan görsel, internet kullanıcılarına X harfinin nasıl çizdiklerini soruyor. Bunu da anlatan farklı renkler ile belirtilmiş 8 şık gösteren bir görsel ortaya çıkarıyor. Soru basit, ancak gel görelim ki verilen cevaplar hiçte basit değil. Birçok kişi, kendi çizim tarzından başka çizim tarzları olduğunu dahi bilmiyor. Ancak gel görelim ki bazı kişiler kendi X harfi çizim olayının en doğru ve tek doğru olduğu konusunda hala iddialı.

 

 


Sosyal medyanın yeni çılgınlığı kazaya neden olduSosyal medyanın yeni çılgınlığı kazaya neden oldu
USMED Başkanı; gelecek seçimde sosyal medya fenomeni başkanlar görebiliriz dediUSMED Başkanı; gelecek seçimde sosyal medya fenomeni başkanlar görebiliriz dedi

PAYLAŞ