Sosyal Medya Takip Uygulaması Socialife - Haberler - indir.com

Sosyal Medya Takip Uygulaması Socialife

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Uygulama

Sony Mobile tarafından Android kullanıcıları için geliştirilen Socialife ile tüm sosyal medya hesaplarınızı ve diğer haber akışlarını tek bir yerden takip ederek ve görüntüleyebilirsiniz.

Modern hayatta artık bir çoğumuzun birden fazla sosyal medya hesabı bulunmakta ve haberleri internet üzerinden takip etmekteyiz. Ancak tüm bu hesapları tek tek girerek takip etmek oldukça zor. Sony Mobile bu açığı keşfederek Socialife Android uygulamasını tasarladı. Socialife ile Facebook, Twitter gibi birden fazla sosyal medya hesabınızı, RSS veya haber yayın akışlarını ve hatta blog içeriklerini takip edebilir ve görüntüleyebilirsiniz.

Socialife indir

Socialife üzerinde Fox News, Financial Times, Mashable, The Verge, TechCrunch, Gizmodo, The Next Web gibi bir çok popüler haber ve teknoloji sitesinin bulunduğu 2000'den fazla yayın akışı ve 250'den fazla haber organizasyonu bulunmaktadır.

Tüm sosyal medya hesaplarınızı ve ilginizi çekebilecek farklı kategorilerdeki haber yayın akışlarını tek bir yerden takip etmenizi sağlayan Socialife Android uygulamasını sitemiz üzerinden indirebilir ve üretici tarafından yayınlanmış olan Socialife Tanıtım Videosu'nu izleyerek uygulama hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




Socialife Tanıtım Videosu


PAYLAŞ