Sosyal Medya Planlama Aracı Buffer, iOS 7 için Güncellendi - Haberler - indir.com

Sosyal Medya Planlama Aracı Buffer, iOS 7 için Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Kişisel ya da kurumsal amaçlı sosyal medya paylaşımları için geliştirilmiş olan profesyonel sosyal medya planlama aracı Buffer, iOS 7 için güncellenen arayüz ve özellikleriyle indirmeye sunuldu.

Kullanıcıların Facebook, LinkedIn, Google+ ya da Twitter gibi sosyal ağ hesaplarını senkronize ederek tek bir yerden yönetebilmelerine imkan tanıyan Buffer uygulaması sayesinde marka yöneticileri ya da bireysel kullanıcılar herhangi bir ürün ya da web sitesi üzerinde yayınladıkları içerik veya tanıtım yazılarını sosyal ağ hesapları üzerinde paylaşabilecekleri gibi uygulamada bulunan zamanlama özelliğini kullanarak istedikleri zaman aralıklarında bu içeriklerin otomatik olarak gönderilmesi de sağlanabiliyor.

Buffer App

Bugün itibariyle güncellenerek 3.0 sürümüne yükseltilen Buffer güncellemesinde en dikkat çeken özelliklerin başında, kullanıcıların sevdikleri içerikleri yeniden gönderebilmelerini sağlayan 'Yeniden gönder' düğmesi dikkat çekiyor.

Bunun yanı sıra Facebook profillerine ve sayfalarına ek olarak Facebook gruplarında da paylaşım yapılabilmesi özelliği eklenen iOS7 için Buffer, sezgisel yeni arayüzü sayesinde daha hızlı bir performans sunuyor.

Android ve iOS sistemine sahip mobil cihazlar üzerinde ücretsiz olarak kullanılabilen Buffer, iOS 7 için yenilenen arayüzüyle iOS 7 sistemine sahip iPhone ve iPad kullanıcıları için de son derece kolay bir kullanım imkanı sağlıyor.





PAYLAŞ