Sosyal Medya fenomenleri Yeni Medya Konferansı'nda buluşuyor - Haberler - indir.com

Sosyal Medya fenomenleri Yeni Medya Konferansı'nda buluşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-08 14:41:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Etkinlik

Kadir Has Üniversitesi’nin Yeni Medya bölümü tarafından her sene gerçekleştirilen “Yeni Medya Konferansı” bu yıl sekizincisi olarak karşımıza çıkıyor. 10 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan bu etkinlikte “Yeni Medya ve Fenomenlik” teması ele alınacak. Gerçekleştirilecek olan bu söyleşide, Odun Herif, Danla Bilic, Burak Şahin, Elif Canpolat – Kabuhan ve Buse Plan gibi sosyal medyanın fenomen bazı isimlerini göreceğiz. Mobil ve internet ortamının çeşitli alan ve yerlerde etkisinin gösterilmesi adına her sene Nisan ayında “Yeni Medya Konferansı” gerçekleştiriliyor. Her yıl birçok sosyal medya fenomeni ve blogger’ın katıldığı bu etkinliğin bu sene ki tarihi ise 10 Nisan olarak belirlenmiş durumda. Konferansa katılacak olan birçok fenomen isim alanlarındaki deneyim ve bilgilerini dinleyicilere aktaracaklar.

Fenomenler hakkında merak edilenler

Söyleşi kapsamında genel anlamda sosyal medyada merak edilen konu başlıkları ele alınacak. Bu noktada fenomen nasıl olunur? Sorusu başta gelirken, devam ettiğimizde ise fenomenlerin gelir modelleri? Fenomenler marka ve ajanslar ile nasıl bir iş birliği gerçekleştiriyorlar? Takipçiler ile olan ilişkinin önemi ve fenomenlerin bu alanda izledikleri yollar. Fenomenler yapmış oldukları paylaşımlarda nasıl bir etik çerçeveyi ele alıyorlar? Gibi konu başlıkları ve yeni medya üzerindeki merak edilenler fenomenler tarafından dinleyiciler ile paylaşılacak.

Gerçekleşecek olan konferansta “Yeni Medya Fenomenleri: Hayaller vs Hayatlar” başlıklı durumda ise Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Aslı Tunç ve Turna.com Tepe Yöneticisi olan Dr.Kadir Kırmızı ile Avukat Nihan Güneli insanların fenomenlik hayalleri ile alakalı olguları ve durumları ele alacaklar.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ