Sosyal Ağ Path, Windows Phone Uygulamasını Yayınladı - Haberler - indir.com

Sosyal Ağ Path, Windows Phone Uygulamasını Yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Aile ve arkadaş çevreniz için özel bir sosyal ağ olarak nitelendirebileceğimiz Path, geçen hafta aldığı ve 'Sosyal Ağ Path, 25 Milyon Dolar Yatırım Aldı' başlıklı haberimizde de belirttiğimiz gibi 25 milyon dolarlık Seri C yatırımından sonra Windows Phone kullanıcıları için beta uygulamasını yayınlayarak indirmeye sundu.

Microsoft'un Nokia'yı satın almasından sonra oldukça hızlı bir gelişme ve büyüme sürecine giren Windows Phone platformu son günlerdeki devam eden zenginleşme çabalarına bir yenisini daha ekleyerek bu alanda büyümesini hızla ilerletmeye devam ediyor. Daha önceden iOS ve Android sürümleri yayınlanan sosyal ağ uygulaması Path, Windows Phone işletim sistemi telefon sahipleri için mobil uygulamasını yayınlayarak hem de kendisi için hem de Windows Phone mağazası için olumlu bir gelişme sağladı.

Uygulamayı indiren kullanıcılardan gelen tepkilere göre tasarımı oldukça güzel olan Path, beta sürüm olarak yayınlanmasından dolayı bazı bug hatalarını da beraberinde getirdi. Bunun yanında uygulama hakkında yapılan geri bildirimlerde giriş problemleri gibi hatalarında raporlandığı belirtiliyor.

Windows Phone için özel bir tasarıma sahip olan Path'in hem Windows Phone sürümünü hem de Android ve iOS sürümlerini sitemizden ücretsiz olarak cihazınıza yükleyebilirsiniz.

 





PAYLAŞ