Sosyal Ağ Path, 25 Milyon Dolar Yatırım Aldı - Haberler - indir.com

Sosyal Ağ Path, 25 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

2011 yılı sonunda yenilenerek San Francisco'da çalışmalarını devam ettiren özel sosyal ağ Path, Endonezyalı Bakrie Group'tan 25 milyon dolar yatırım aldı.

İlk yatırımını Kasım 2010 tarihinde alarak büyümesine farklı bir ivme kazandıran Path, Endonezyalı Bakrie Group'tan aldığı son 25 milyon dolarlık Seri C yatırımı ile beraber bugüne kadar toplamda 65 milyon dolar yatırım hacmine erişmiş oldu. 2010 yılı sonunda çalışmalarına başlayan sosyal ağın durumu ile ilgili her ne kadar Amerika'daki kullanıcı sayısının düştüğü dedikoduları yayılsa da en çok kullanıcıya eriştiği ve üçüncü en büyük pazarı olan Endonezya'da aldığı bu yatırıma bakılırsa Path'in söylentilerin aksine çok iyi durumda olduğu görülüyor.

Bilindiği üzere Path, alternatif ve kapalı bir sosyal ağ olmasının yanında popülarite bakımından Android ve iOS cihazlar üzerinde ne çok kullanılan sosyal ağ platformlarından birisi olarak dikkat çekmekte. Path'in mobil uygulamaları ile kullanıcılar fotoğraf paylaşımları yapabildikleri gibi aynı zamanda arkadaşları ile konum paylaşımı ve bulundukları konumu kontrol ederek takip edebilme imkanına da olanak sunuyor.

Path sosyal ağı için geliştirilmiş olan mobil uygulamaları sitemiz üzerinden ücretsiz olarak cihazınıza yükleyebileceğiniz gibi tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Sosyal Ağ PATH Tanıtım Videosu


PAYLAŞ