Sosyal Ağ Fotoğraflarını Biraraya Getiren Uygulama Hashtack - Haberler - indir.com

Sosyal Ağ Fotoğraflarını Biraraya Getiren Uygulama Hashtack

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Sosyal ağlardaki bağlantılarınızın paylaştıkları fotoğrafları takip etmekte zorlanıyor ve bunun için uygulamadan uygulamaya geçiş yapıyorsanız artık durun! Çünkü; Hashtack size yeter.

Arkadaşlarınızın yaptıkları fotoğraf paylaşımlarını takip etmek için uygulamadan uygulamaya ya da sekmeden sekmeye geçiş yapma derdine son veren iOS uygulaması Hashtack, en fazla fotoğraf paylaşımının yapıldığı Twitter, Facebook ve Instagram'ı bir araya getirerek burada bağlantılarınızın paylaştıkları fotoğraflara tek bir yerden ulaşmanıza imkan tanıyor.

Hashtack

Bu üç platformdaki hesaplarınızı Hashtack üzerinde bağlandıktan sonra tüm paylaşılan fotoğrafları tek bir ekranda kolajlayabilen uygulama aynı zamanda bu fotoğraflara zoom yapmanıza, beğenmenize ve yorum yazmanıza da izin veriyor.

Ayrıca yeniden paylaşım desteğine de sahip olan Hashtack, geliştiricilerinin 'retack' olarak adlandırdığı bir özellik sayesinde bağlantılarınızın paylaştığı fotoğrafları doğrudan Instagram, Twitter ve Facebook üzerinde paylaşılmasını ya da e-posta yoluyla istenen kişiye gönderilmesini de sağlamaktadır.

Hashtack

Kendi #hashtag akış sayfanızı oluşturmanızı da sağlayan uygulama belirlediğiniz #hashtag'ler ışığında paylaşılan tüm fotoğrafları bir araya getirerek görüntülemenizi de sağlıyor. Örneğin uygulama üzerinden #indir hashtag'ıyle bir sayfa oluşturarak bu hashtag kullanılarak paylaşılan fotoğrafları kolaj halinde görüntüleyebilirsiniz.

İlerleyen günlerde Android platformunda yayınlanacak olan şimdilik sadece iOS cihazlarda kullanılabilen Hashtack uygulamasını ücretsiz olarak aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ