Sony'nin yeni patenti PlayStation 5'in üretim sürecini açığa çıkardı - Haberler - indir.com

Sony'nin yeni patenti PlayStation 5'in üretim sürecini açığa çıkardı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-11 14:01:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Daha öncesinde onlarca söylenti ve sızıntıya sahip olan Sony’nin yeni oyun konsolu PlayStation 5 modelini bugün itibariyle resmi olarak göreceğiz. Ancak yeni konsola dair etkinlik öncesinde yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise PlayStation 5 için üretim sürecindeki taslak görüntüler ile beraber bir tasarımcı tarafından modele dair arayüz konsept tasarımı ortaya çıktı. Ortaya çıkan patent başvurularında yeni sistem arayüzünün yapay zeka yardımı ile oyunculara dinamik bir menü sunacağı belirtiliyor. Konsol, belli oyunlardaki performansınızı analiz ederek buna göre istatistikler ve tavsiyeler verecek. Bu sayede ise oyunlardaki yeteneklerinizi geliştirmenize olanak sağlayacak.

Ortaya çıkan konsept tasarım ise bugüne kadar çıkan en iyi konseptlerden birisi diyebiliriz. Arayüzün bu noktada rahat ve efektif bir kullanım deneyimi sunduğunu görüyoruz.

LoL FPS arttırma nedir?LoL FPS arttırma nedir?

Sony PlayStation 5 için en iyi konsept tasarım

Japon teknoloji devi Sony’nin yeni oyun konsolu PlayStation 5 modelini bu akşam Türkiye saati ile 23.00’da resmi olarak göreceğiz. COVID-19 slgını sebebiyle çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek olan lansman, normalde 4 Haziran’da gerçekleştirilecekti. Ancak Sony, ABD ‘de süren protestolar sebebiyle etkinliği süresiz olarak ertelemişti. Daha sonra ise etkinliğin 11 Haziran tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı. 4K 60 FPS’te oynayabileceğiniz bu yeni oyun konsolu PS5’in oyunlarını da çevrimiçi lansmanda göreceğiz. Diğer yandan lansman 1080p 30fps yayınlacak. Oyunları tam görüntü kalitesinde göremeyecek olmak üzücü olurken, PS5 ile tanışmanın oldukça heyecan vermesi bekleniyor.

Yeni PS5’in kasa ve kol tasarımlarının yanı sıra en fazla merak edilen noktalarından birisi ise yazılım arayüzü oluyor. Nijeryalı tasarımcı Joshua Oluwagbemiga, PS5 için harika bir konsept kullanıcı arayüzü tasarladı. Sosyal medya da büyük oranda beğenilen bu arayüz Horizon Zero Dawn II ve Assassin’s Creed Valhalla dahil olmak üzere birçok yeni nesil PS5 oyunun yer aldığı muhteşem bir ana ekrana sahip olacak. Konsola dair tüm detaylı ve resmi özellikleri ve bilgileri bu akşam öğreneceğiz.


PS Plus 2020 Haziran oyunları arasında Call of Duty: WWII olacakPS Plus 2020 Haziran oyunları arasında Call of Duty: WWII olacak

PAYLAŞ