Sony'nin yeni nesil 4K projektörleri dudak uçuklatıyor - Haberler - indir.com

Sony'nin yeni nesil 4K projektörleri dudak uçuklatıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-13 09:40:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Günümüzde birçok görüntüleme birimleri olsa da bazen bunlar küçük gelebiliyor. Örneğin 27 inç bir monitörünüz olsa da büyük bir toplantıda veya arkadaşlarınızla film izleyeceğiniz zaman monitör küçük kalabiliyor. İşte burada projektörler devreye giriyor. Sony, yeni projektörlerini duyurdu. Fakat sıkıntı bu projektörlerinin aşırı pahalı fiyatı. Bu projektörlerinin fiyatı bizim tabirimizle gerçekten "Dudak uçuklatıcı" cinsten. Eğer 4K çözünürlüklü bir projektörler arıyorsanız, fiyatına aldırış etmiyorsanız bu projektörler tam size göre.

4K Çözünürlüklü yeni nesil Sony projektörleri

Sony, 4K projektörlerini sürekli geliştirmeye ve piyasaya yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Gelen son projektörler ise teknik detaylarının yanı sıra fiyatı yüzünden dudak uçaklatıyor. VPL-VW295ES, VPL-VW695ES ve VPL-VW995ES isimli 3 adet yeni projektörünü piyasaya sürdü. Projektörlerden her biri 4K çözünürlüğe sahip. Bu üç model arasındaki fark nedir diye soracaksınız. Bu üç model arasındaki fark ışık çıkışı. VPL-VW995ES isimli model, diğer projektörlerden farklı olarak lazer projeksiyon ile karşımıza geliyor. 2.200 lümen parlaklık için lazer kaynağını kullanan bu ürünün fiyatı tam anlamıyla "DUDAK UÇUKLATAN" cinsten. VPL-VW995ES isimli model tam tamına 35.000 dolar. Ülkemizdeki dolar kurunu düşündüğümüzde satış fiyatı tam olarak 220.000 Türk lirasına kadar çıkıyor.

A101'e Sony Xperia XA geliyorA101'e Sony Xperia XA geliyor

Diğer iki model ise standart UHP çıkışlı. Fiyatları ise 35.000 dolar olan modele göre biraz daha düşük. VPL-VW295ES 1.500 lümen parlaklık ile 5.000 dolar ve diğer model VPL-VW695ES ise 10.000 dolardan karşımıza çıkıyor. Tam olarak iki model, karşımıza çok uçuk bir fiyatla geliyor. Tabi bu projeksiyonlar evde keyfiniz için değil daha çok iş ortamlarında sunum yapmak için, okullarda gösteri veya sunum yapmak için kullanılıyor. Fakat 4K çözünürlüğe sahip bu projektörler o kadar pahalı ki fiyatları ülkemizde bir araba almaya yetiyor. Dolar kuru sebebiyle 220.000 Türk lirasını bulan bu projeksiyon, yeni model bir araçla aynı fiyata sahip. Eğer bu parayı gözden çıkartabilecekseniz fakat uygun bir projektör bulamadıysanız, Sony'nin yeni tanıttığı bu projektörler tam size göre. Diğer iki model birinci modele göre daha ucuz fakat standart UHP çıkışlara sahip.


Sony Xperia XZ72 fiyat konusunda iPhone X'le yarışıyor!Sony Xperia XZ72 fiyat konusunda iPhone X'le yarışıyor!
Sony çapraz platform konusundaki tavrını sürdürüyorSony çapraz platform konusundaki tavrını sürdürüyor
Sony, PS sahipleri ve PS Plus üyeleri için, yıl sonu fırsatlarını duyurdu!Sony, PS sahipleri ve PS Plus üyeleri için, yıl sonu fırsatlarını duyurdu!

Sony SmartEyeglass Tanıtım Videosu


PAYLAŞ