Sony'nin yeni amiral gemisi delikli ekrana sahip olacak - Haberler - indir.com

Sony'nin yeni amiral gemisi delikli ekrana sahip olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-24 14:29:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

2020 model Sony Xperia cihazlarına yönelik sızıntılar gelmeye başladı. Şirketin ortaya çıkan 2020 modeli, nihayet tasarımda modern bir görünüme geçiş yapılacağını gösteriyor. Sony’nin son dönemlerde akıllı telefon pazarında işleri yolunda gitmese de, tutunmaya devam ediyor. Yeni yıla yeni bir amiral gemisi ile girmeyi hedefleyen şirket bu noktada yenilikçi tasarımını hayata sokacak. LetsGoDigital kaynaklı sızıntılara göre 2020 modellerinden birisinin yüksek bir ihtimalle ortaya çıkan görseldeki tasarım gibi olması bekleniyor. Ön kamera bir ekran deliğine yerleştirilecek ve nihayet bir Sony modelde üst çerçeve tamamen kaldırılmış olunacak. Bu noktada cihazda 21:9 ekran yapısı kullanılacak ve şirketin en çok eleştiri alan noktası tasarımda ise beklenenleri sunması bekleniyor.

2020 Sony Xperia Modeli İddialı Geliyor

Sony yeni teknolojisi ile telefon kameralarını çok daha iyi hale getirecekSony yeni teknolojisi ile telefon kameralarını çok daha iyi hale getirecek

Bu yeni ilk modellerin MWC 2020 ile beraber tanıtılacağı belirtilirken, Türkiye pazarında ise satışının olmaması bekleniyor. Öyle ki Sony’nin Türkiye pazarından çekildiğini biliyoruz. Model serisinde ilk olarak Xperia 0’ı göreceğiz. Bu modelde 5G desteği ve beşli arka kamera sistemi bizleri karşılayacak. Ayrıca Xperia 1 yerine Xperia 1.1’in yer alması bekleniyor. Bu modelde ise 4K ekran ve dörtlü arka kamera sistemi bulunması bekleniyor. En iddialı modellerden birisi olacak olan Sony Xperia 3 ise amiral gemisi seviyesinde olacak. Bu model işlemci gücünü Snapdragon 865’den alacakken en üst seviyede 12 GB RAM ile gelecek. Arka yüzeyde tam altı farklı kamera olacağı söylenen bu cihazda 20 megapiksel F2.4 + 48 megapiksel F1.2/F2.4 + 16 megapiksel F2.4 + 8 megapiksel F2.4 +12 megapiksel F1.2/2.4 + 0.5 megapiksel ToF sensör olacak.

2020’de karşımıza çıkacak olan bir başka model ise Xperia 5 sonrası Xperia 5.1 modeli olacak. Bu modelde dörtlü kamera sistemi, 5G desteği ve QHD ekran gibi detaylara sahip olacak. Ayrıca şirket Xperia 9.1 model serisi ile de gelecekken, bu modeller ise orta seviye olacak. Bu cihazlarda ise 5.5 inç Full HD ekran ile beraber Snapdragon 665 işlemcisini göreceğiz. Sony’nin 2020 yılı için oldukça iddialı hazırlandığını şimdiden söyleyebiliriz.


Sony toplam telefon satışlarında Galaxy Fold'un bile arkasında kaldıSony toplam telefon satışlarında Galaxy Fold'un bile arkasında kaldı
Sony DualShock 4 için aksesuar dopingi geldiSony DualShock 4 için aksesuar dopingi geldi

PAYLAŞ