Sony'nin Xperia XZ4 Compact modeli görüldü - Haberler - indir.com

Sony'nin Xperia XZ4 Compact modeli görüldü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-10 16:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Sony’nin yeni cihazı Xperia XZ4 Compact’in ortaya çıkan görsellerine bakılırsa, Sony yine beklentileri karşılayamayacak.+

Her geçen gün bir yeni akıllı telefon modeli tanıtılıyor ve akıllı telefon sektöründeki rekabet günden güne artıyor. Birçok teknoloji devi amiral gemilerini ve orta segment modellerini, kullanıcılarının beğenilerine sunuyor. Bu anlamda faaliyet gösteren markalardan biri olan Sony, rakiplerinin biraz arkasından geliyor. Sony, son çıkardığı modeli ile de kullanıcılarının beklentilerini karşılayamamıştı ve eleştirilere maruz kaldı. Yapılan reklamların aksi yönünde bir cihazın tanıtılması, sert eleştirilerin gelmesine neden oldu.

Sony, korsanlara karşı Blockchain teknolojisi kullanmayı amaçlıyorSony, korsanlara karşı Blockchain teknolojisi kullanmayı amaçlıyor

Sony’nin IFA 2018’de tanıtılan Xperia XZ3 modelinin devam modeli olan Xperia XZ4 Compact’a dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Bu görüntülere bakılırsa, kullanıcılar Xperia XZ4 Compact’tan tasarım anlamında pek de memnun kalamayacak.

Sony Xperia XZ4 Compact, tasarım olarak modası geçmiş cihazları andırıyor

Sony’nin Compact ile vurguladığı düşük özellikli cihazı Xperia XZ4 Compact’ın, önümüzdeki günler içerisinde tanıtılması bekleniyor. Öncesinde cihaza dair ortaya çıkan görsellere bakılırsa, kullanıcılar Xperia XZ4 Compact’tan pek memnun kalmayacak. Cihazın, ekranı tamamen çerçeveli bir tasarıma sahip olduğu görülüyor. Bu da ekran çerçevesinin modasının geçmesi nedeniyle, Xperia XZ4 Compact’a eski bir görünüm veriyor. Tasarımda dikkat çeken diğer özelliklere bakılırsa, cihazın ön ve arkası camdan gibi görünüyor ve ekran kalınlığı oldukça fazla duruyor. Üst çerçevesinde ahize, ön kamera ve LED flaş yer alıyor. Altta ise Sony markası ve ikinci ön hoparlör bulunuyor.

Cihazın sağ tarafında ses açma/kapama tuşları ve güç butonu yer alıyor ve güç butonunun şeklinden yola çıkarak, parmak izi tarayıcısı da olabileceği söyleniyor. Alt tarafta şarj girişi bulunuyor, cihazın 3.5 mm kulaklık girişi ve mikrofon girişi, üst kısma konumlandırılmış. İlerleyen günlerde tanıtılmasıyla birlikte, cihaza dair daha fazla bilginin ortaya çıkması bekleniyor.

Sony Xperia XZ4 Compact bilinen özellikleri;

Tek Ön Kamera

Tek Arka Kamera

USB-C Bağlantı Noktası

3.5 mm Kulaklık Girişi

Çift Ön Hoparlör


Sony PlayStation 4 Pro satışa sunulduSony PlayStation 4 Pro satışa sunuldu
Dokunmatik Ekranlı Sony Dualshock GeliyorDokunmatik Ekranlı Sony Dualshock Geliyor
Sony, E3 2019'a Katılmayacak!Sony, E3 2019'a Katılmayacak!

PAYLAŞ