Sony'nin PS5'i ilk kez Destination PlayStation etkinliğinde gösterecek - Haberler - indir.com

Sony'nin PS5'i ilk kez Destination PlayStation etkinliğinde gösterecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-16 14:27:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Japon teknoloji şirketi Sony, her sene organize edilen Destination PlayStation etkinliği kapsamında iş ortaklarına, şirketin yıllık planlarını görme şansı veriyor. Japon şirket bu yıl gerçekleşecek olan etkinlikte PlayStation 5'i kapalı kapılar ardında ortaklarına sunabilir.

Sony, PS4'ü New York'ta gerçekleşen ve "PlayStation Meeting" adı verilen özel etkinlikte tanıtımını yapmıştı. Şirketin bu sene de benzer bir biçimde, PS5'i piyasaya sürmeden önce yeni nesil konsolun özelliklerini ve oyunlarını tanıtacağı etkinliğe ev sahipliği yapması bekleniyor. 

Sony E3 2020 oyun fuarına katılmayabilirSony E3 2020 oyun fuarına katılmayabilir

Konsol üreticisi, henüz resmi bir açıklama yapmamasına rağmen, yeni bir etkinlik olacağına dair bulgular var. Gazeteci Mike Futter, Sony'nin PS5'i senelik Destination PlayStation etkinliği kapsamında tanıtacağını doğruladı. Destination PlayStation, Sony'nin yayıncılara, distribütörlere ve iş ortaklarına gelecek planlarını açıkladığı gizli bir toplantı.

playstation destination

Futter'a göre Şubat ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan etkinlikte bu yıl Sony yerine "büyük bir distribütör" yönetimde olacak. Sony, bu yıl E3 etkinliğinde yer almayacağını da açıklamıştı. Bu kararın kesin bir sebebi açıklanmamış olsa da özel bir PlayStation etkinliği olarak düşünülebilir. Ayrıca Sony'nin PS5'i tanıtmak için PAX East ve Game Developers Conference'tan önce başka PlayStation Meeting etkinliği düzenleyeceğine dair yaygın bir söylenti de var.

Destination PlayStation,  büyük bir etkinlik olmayacak gibi bir izlenim var. Sony'nin yeni nesil oyun konsolunu iş ortaklarına bizzat sunmayacağı ise ayrı bir merak konusu durumunda. 



PAYLAŞ