Sony'nin 'Pikachu' kod adlı telefonun detayları! - Haberler - indir.com

Sony'nin 'Pikachu' kod adlı telefonun detayları!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-24 10:55:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Akıllı Telefonlar

Sony, yeni akıllı telefonlarını MWC 2017'de tanıtacak ve Sony'nin telefonlarına ait bilgi ve sızıntılar gelmeye devam ediyor. Barselona'da gerçekleşecek etkinlik öncesinde Sony'nin beş yeni akıllı telefonunu tanıtacağı öğrenildi.

Şirketler, tanıtmaya hazırlandıkları telefonları için ilginç kod adları belirleyerek ilgi çekmeye çalıştıkları bir gerçek. Sony de yakın zamanda tanıtmasını beklediğimiz yeni telefonu için Pikachu kod adını seçmiş.

Söz konusu cihazın dedikoduları uzun süredir dilden dile dolaşmaktaydı. Bildiğiniz gibi Pikachu daha önce G3112 ve Hinoki adlarıyla da anılmıştı. Pikachu ismi yeni olsa da, sızan özelliklerinin daha önceki sızıntı bilgilerle benzerlik göstermesi bilgilerin doğruluğunu artırıyor.

Sızdırılan bilgilere göre Pikachu lakaplı telefon, sekiz çekirdekli 2,3 GHz işlemciye, 5-inç HD ekrana ve MediaTek MT6757 Helio P20 işlemciye sahip olacak. Cihaz 21 megapiksellik otofokuslu/çift LED flaşlı arka kameraya ve 8 megapiksel ön kameraya sahi. Sony Pikachu'nun, Android Nougat (sürüm 7.0) işletim sistemi ile çalışıyor. Beklenen Özellikler arasında Sekiz çekirdekli 2,3 GHz işlemciye sahip olması ve 3GB RAM, 32GB dahili bellek. 1280×720 piksel ekrana sahip olacağı iddia edilen Sony G3112 olabileceği gelen söylentiler arasında.

Akıllı telefonda 720p çözünürlüklü 5 inç ekran bulunması bekleniyor. Bütün bu özellikler, orta segmentte konumlanacak bir akıllı telefonu işaret ediyor.

Pikachu ve henüz kod adı bile ortaya çıkmayan amiral gemisi dışında Sony markalı başka telefonlar da MWC 2017'de ortaya çıkacak. Bu telefonlardan birinin BlancBright kod adını taşıdığı ve orta ile üst segment arasında konumlanacağı söyleniyor.

Telefonun satış tarihi henüz ortaya çıkmasa da iddialar telefonun bu yılın ikinci yarısında tanıtılması bekleniyor.

 

 





PAYLAŞ