Sony'den Xbox'a rakip Game Boost geliyor - Haberler - indir.com

Sony'den Xbox'a rakip Game Boost geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-07 19:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Sony Playstation 5 modeli için geliştirdiği Game Boost için özel bir tanıtım yayınladı.

Japonya'nın konsol devi Sony, Playstation 4'ün ardından geliştirdiği PlayStation 5 ile birlikte oyun uyumluluğunu sağlayabilmek adına yeni bir özellik geliştirmişti. Game Boost adıyla geliştirilen mevcut özellik, PlayStation 4 için hazırlanan eski oyunların daha iyi bir performans ile PlayStation 5 modelinde oynanmasını sağlıyordu. Geçtiğimiz dönemlerde tanıtımı yapılan ve duyurulan yeni özellik hakkında şimdi ise Sony cephesinden özel bir tanıtım videosu geldi. 20 saniyelik videoda en popüler oyunlardan kısa kesitler gösteriliyor. PlayStation 5 ile birlikte mevcut oyunlardaki performansın ve verimliliğin daha da artacağı vurgulanıyor.

PlayStation 5 ilk büyük güncellemesini aldıPlayStation 5 ilk büyük güncellemesini aldı

Game Boost markalaşıyor

Sony tarafından hazırlanan tanıtımın yanı sıra ilgili özellik için logo çalışmasının da yapılmış olması şirketin mevcut özelliğin markalaşma yolunda olduğunu gösterdi. Tanıtımda yer bulan Game Boost logosu, şirketin oyun sektörüne yönelik yeni planlarını gözler önüne serdi.

Şu an için geliştirme aşamasında olan ve yolun oldukça başında yer alan Game Boost, PlayStation 4 için geliştirilmiş tüm oyunları desteklemiyor. Ancak hem Sony hem de geliştiriciler tarafından yapılan yenilemeler ile birlikte oyun desteği günden güne artıyor. Bu bakımdan hem yeni geliştirilecek PlayStation 5 oyunları hem de daha fazla desteklenecek PlayStation 4 oyunu ile birlikte yeni konsol, oyun konusunda çok daha zengin bir hale gelecek. 

Sony tarafından hazırlanan özel tanıtım şöyle




Sony Playstation 5 kutusu değişiyorSony Playstation 5 kutusu değişiyor

PAYLAŞ