Sony'den İlginç Bir Kablosuz Hoparlör Geliyor - Haberler - indir.com

Sony'den İlginç Bir Kablosuz Hoparlör Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-10 16:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Japon teknoloji markası Sony tarafından CES 2019 için ilginç bir yeni ürün resmi olarak tanıtıldı. Las Vegas’ta başlayan CES 2019 etkinlik fuarı tüm hızıyla sürerken, bu kapsamda teknoloji isimlerinden birbirinden güçlü yeni cihazlar görürken ilginç yapıya sahip teknolojiler de karşımıza çıkıyor. Şimdi ise bu isimlerden olan Sony tarafından kablosuz yapıya sahip yeni bir hoparlör tanıtıldı. Sony LSPX-S2 Glass Sound Speaker modeline sahip bu ürün ilginç özellikleri ile dikkat çekiyor. LSPX S1 Glass Sound Speaker modelinin yerine gelen yeni Sony LSPX-S2 Glass Sound Speaker modeli tasarımıyla ön plana çıkan bir ürün oluyor. Modele baktığımız zaman bir gaz lambası tasarımı ile karşımıza gelirken temel olarak kablosuz hoparlör özelliklerine sahip durumda.

Sony Gaz Lambası Tasarımlı Kablosuz Hoparlör

Sony Face ID'den Daha Gelişmiş Yüz Tanımaya Sahip OlacakSony Face ID'den Daha Gelişmiş Yüz Tanımaya Sahip Olacak

Elde taşınması kolay olan ve kompakt bir boyutla gelen bu ürün AF9 OLED televizyon modelinde olduğu gibi ses oluşturma için titreşim sistemini kullanıyor. İçerisinde yer alan motorlar sayesinde cihaz cam üzerinde oluşturduğu titreşimi sese çevirmiş oluyor. Ürün diğer yandan LED ışık kaynağı olarak da kullanılabilirken alt bölümünde ufak bir subwoofer’e sahip durumda. Camdan oluşan yüksek frekanslı ses bu suubwoofer sayesinde dengelenerek ortaya iyi bir ses kalitesi çıkmış oluyor. Sunmuş olduğu ilginç tasarımı sayesinde ise model 360 derece ses sunabilmiş oluyor. Cihazın tek bir dolu şarj ile 8 saat boyunca pil ömrü sunduğunu ve Bluetooth ile Wifi bağlantı özelliklerine sahip olduğunu belirtelim.

Yeni Tasarımlı Sony Xperia XZ4 Ortaya Çıktı

Sunduğu özelliklerin yanı sıra şık bir tasarıma sahip olan Sony’nin bu yeni kablosuz hoparlör modelinin yaklaşık olarak 700 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Cihaz Mayıs ayı ile beraber resmi olarak satışa çıkacakken teknoloji marketlerde yerini alacak.  


Sony Xperia XZ4 Geekbench Skoru GözüktüSony Xperia XZ4 Geekbench Skoru Gözüktü
Snapdragon 855'li Sony Xperia XZ4'ün özellikleri neler?Snapdragon 855'li Sony Xperia XZ4'ün özellikleri neler?
Sony, Yeni 4K ve 8K TV'lerini CES 2019 Fuarında TanıttıSony, Yeni 4K ve 8K TV'lerini CES 2019 Fuarında Tanıttı

PAYLAŞ