Sony'den hayranlarını şok eden PSP ve PS Vita açıklaması - Haberler - indir.com

Sony'den hayranlarını şok eden PSP ve PS Vita açıklaması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-04 20:30:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

PlayStation Başkanı Jim Ryan tarafından yapılan bir röportajda şirketin ikinci el konsollarına değinildi. Diğer yandan PS Vita cihazının muhteşem bir cihaz olduğunu ifade ederken, artık el konsollarıyla ilgilenmediklerinin de altını çizdi. Sony, oyun sektörünün önemli isimlerinden olmaya devam ediyor. Öyle ki en popüler oyun konsollarından olan PlayStation serisi yanı sıra PSP ve PS Vita geliştirmeleri ile de dikkatleri çekiyor. Ancak yapılan açıklamalara göre artık hayatımızda PS Vita veya PSP konsolları olmayacak. Teknoloji devinin bu noktada PSP ve PS Vita’ya artık ilgi duymadığı belirtiliyor.

Sony’den Dikkat Çeken Açıklamalar

Blair Witch PlayStation 4 ne zaman çıkacak?Blair Witch PlayStation 4 ne zaman çıkacak?

Sony’nin bir süredir küçük cihazlardan uzak olduğu biliniyor. Fakat yapılan son açıklamalar ile beraber Japon dev Sony’nin bu noktada nihai bir karara vardığı gözüküyor. El konsolları hakkında yapılan açıklamaların özeti olarak Jim Ryan tarafında artık Sony’nin el konsolu üretmeyeceğini açık bir şekilde belli ediyor. PlayStation Vita’nın her noktada mükemmel bir ürün olduğunu ve iyi bir oyun deneyimi sunduğunu belirtiyor. Birçok oyunsever tarafından tercih edildiği söylenen bu el konsollarının artık sahip olmadıkları bir iş olduğunu belirtiyor. Bu noktada ise Sony’nin uzun bir süre boyunca el konsolları üretmeyeceği anlamına geliyor.

Şirket şuan için PlayStation 5 konsoluna odaklanmış olurken, bir süre daha sessizliğini koruyacağa benziyor. Şirketin zaten el konsolları yerine artık daha gelişmiş ev oyun konsolları sunmak için çalışmalarını sürdürdüğü biliniyor.


Önemli bir kaynak PlayStation 5'in fiyatını ve çıkış tarihini açıkladıÖnemli bir kaynak PlayStation 5'in fiyatını ve çıkış tarihini açıkladı
PlayStation Ödülleri 2019’un kazananları belli olduPlayStation Ödülleri 2019’un kazananları belli oldu

PAYLAŞ