Sony'den Düşük Bütçeli Telefon Geliyor! - Haberler - indir.com

Sony'den Düşük Bütçeli Telefon Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-20 10:46:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihaz sektöründe eskisi kadar parlak günler geçirmeyen Sony şirketi, halen üretim yapma konusunda kararlı olduğunu gösteriyor. Sony, şu günlerde uygun fiyatlı akıllı cihaz üzerinde çalışıyor olabilir. İnternete sızan bir fotoğraf, Sony Xperia 1'in uygun fiyatlı sürümünü temsil ediyor olabilir. Bilindiği üzere teknolojik gelişmelerin ardından akıllı cihazlarda oldukça farklı boyutlar kazandı. Gerek tasarımları gerek yazılımsal olarak güçlü olmaları beraberinde oldukça pahalı fiyatlara satılır oldu. Buna karşılık akıllı cihaz üreticileri zaman zaman orta segment sınıfında yer alan uygun fiyatlı akıllı cihazlar üretmeye odaklı hareket ediyor. 

Hal böyle olunca akıllı cihaz üreticisi Sony, kendi markasına ait uygun fiyatlı akıllı cihaz üretime başladı. Sony şirketi tarafından üretilen ve yeni piyasaya giren Sony Xperia 1 adlı akıllı cihaz film seyretme ve video çekme konusunda üst düzey özelliklere sahip bir telefon. Yeni sızan bir fotoğraf ise, söz konusu bu akıllı cihazın uygun fiyatlı bir modelinin de gelebileceğini gösteriyor. Bu sadece fotoğraf üzerinden yapılan bir tahmin, şirket tarafından konu ile ilgili kesin bir açıklama yapılmadı. Akıllı cihaz sektöründe biraz da olsa geride kalan Sony, halen gerek üst düzey gerek orta segment özelliklere sahip akıllı cihazlar üretmeye devam ediyor. Güçlü rakiplerinin karşısında ayakta kalmaya devam eden Sonyi kullanıcılarını geri kazanmak adına uygun fiyatlı ve gelişmiş özelliklere sahip akıllı cihaz üretiyor olabilir. Konu ile ilgili resmi bir açıklama gelmemiş olsa da yakın zamanda çıkış yapan Sony Xperia 1'in ardından daha uygun fiyatlı bir akıllı cihaz gelmesi de mümkün olabilir. 

Sony Katlanabilen Telefon Üzerinde ÇalışıyorSony Katlanabilen Telefon Üzerinde Çalışıyor

Uygun fiyatlı Sony telefonu gelebilir

Akıllı cihaz sektörünün halen önemli isimlerinden biri olan Sony, Xperia 1'in ardından uygun bütçeli bir akıllı cihaz üretiyor olabilir. Sızan akıllı cihaz, arka kameraların dizilimi haricinde piyasaya yeni giren Xperia 1 modelli akıllı cihaza oldukça benziyor. Bu sebeple yeni bir cihaz değil, Xperia 1'in farklı bir modeli olduğunu değerlendiren takipçiler vardır. Sony Xperia 1s ya da Xperia 1v hakkında söylentiler bir süre önce zaten ortaya çıkmıştı fakat Sony şirketi tarafından yapılan resmi bir açıklama olmadığı için dedikodulara şüphe ile yaklaşmakta fayda vardır. 

Sony Xperia 1'in 949 dolarlık bir fiyat etiketi bulunuyor, bu sebeple cihazın uygun fiyatlı olduğunu söylemekte pek mümkün değildir. Durumlar böyle olunda Sony'nin uygun fiyatlı bir modeli en azından düşünüyor olması son derce mantıklı görülen bir durumdur. Akıllı cihaz üreticileri Samsung ve Apple, sırası ile Galaxy S10e ve iPhone XR ile aynısını yaptı ve bu hareketi ile de başarılı olduğunu gösterdi. Sızan fotoğraf bilgisinin Sony Xperia 1'in önceki prototipine ait olup olmadığını doğrulamak şu an için zor olsa da Sony'den yeni bir akıllı cihazın gelip gelmeyeceğini yakın zamanda görmemiz ihtimaller arasındadır. Sony Xperia 1'in yüksek fiyatlı olmasına karşılık yeni cihazın uygun fiyatlı bir satış etiketine de sahip olması beklenen durumlar arasındadır. 

 


Sony 6 Kameralı Telefon Üzerinde ÇalışıyorSony 6 Kameralı Telefon Üzerinde Çalışıyor
Sony'den 3 Kameralı Telefon GeliyorSony'den 3 Kameralı Telefon Geliyor

PAYLAŞ