Sony’den Black Friday’e özel geniş indirim listesi! - Haberler - indir.com

Sony’den Black Friday’e özel geniş indirim listesi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-23 16:07:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Sony de kendini Black Friday çılgınlığına kaptırarak, bu çılgınlığa katılacağını duyurarak dikkat çekti. Sony gün içerisinde gerçekleşecek Black Friday için pek çok ürünün indirime gireceğini duyurdu.

Şirketin yüzde 50'li indirimle sunacağı ürünlerinden ilki Sony HDR-AS50 Aksiyon Kamerası. Sağlam ve kompakt bir tasarıma sahip olan HDR-AS50 Aksiyon Kamerası, sadece tarzıyla kullanıcıyı her gün video çekmeye teşvik etmenin yanında SteadyShot, 4K Zaman Atamalı Çekim ve diğer gelişmiş özellikler, video çekmeyi kolay ve bir o kadar eğlenceli hale getiriyor. Kullanıcıların bileklerine takabilecekleri Canlı Önizlemeli Uzaktan Kumanda ise tüm yönlendirmelerin kolaylıkla kontrol edilmesine de yardımcı oluyor.

Sony Xperia XZ3'ün teknik özellikleri ortaya çıktıSony Xperia XZ3'ün teknik özellikleri ortaya çıktı

Black Friday kapsamında, PS 4 oyunları indirime giriyor

HT-SF201 Soundbar Ev Sinema Sistemi (%40)

HT-SF201 Subwoofer Soundbar Ev Sinema Sistemi, minimal tasarımıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Evde vakit geçirmeyi sevenleri memnun edecek bu ev sinema sistemi 80W ses çıkış gücü sunuyor.

Bravia XF70 4K Ultra HD HDR Smart TV (%40)

4K X-Reality PRO ile, dikkat çeken mükkemmel netlik için her görüntü gerçek 4K kalitesine yakın bir görüntü sunuyor. XF70 filmlerin ve oyuncuların heyecanını 4K HDR olarak çok üst seviyelere taşıyor.

Sony MDR-XB510AS EXTRA BASS Kulak İçi Spor Kulaklığı (%40)

MDR-XB510AS, Extre Bass özelliği ile spor motivasyonunu en yükseklere taşıyor. Su sıçramalarına karşı dayanıklı tasarımıyla da her türlü hava koşuluna uygun bir hale geliyor.

Sony WF-SP700N Spor için Kablosuz Gürültü Engelleme Özellikli Kulaklık (%40)

Tamamen kablosuz özelliği ile kendini gösteren kulaklık, tasarımı kadar gürültü engelleme özelliğiyle de ortaya çıkıyor. Gürültü Engelleme teknolojisi odaklanma sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyerek dış sesleri engelliyor. Ortam Sesi Modu ise müziğin keyfini çıkarmaya devam ederken çevrenizdeki sesleri duymanıza olanak tanıyor. Siyah, beyaz, pembe ve sarı olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle karşımıza çıkıyor.

Sony Bravia XF90 4K Ultra HD HDR Smart Android TV (%30)

XF90, Sony'nin en yeni işlemci ve görüntü kalitesi teknolojilerini 4K HDR TV eğlencesi için bir arada sunuyor. 4K HDR İşlemci X1 Extreme çözümü, oldukça detaylı görüntüler için güçlü, gerçek zamanlı görüntü işleme özelliği sunuyor. X-tended Dynamic Range PRO ile donatılmış bu 4K HDR TV, karanlık sahnelerin daha karanlık ve aydınlık sahnelerin daha aydınlık olmasına olanak sağlıyor.


A101'e Sony Xperia XA geliyorA101'e Sony Xperia XA geliyor
Sony Xperia XZ72 fiyat konusunda iPhone X'le yarışıyor!Sony Xperia XZ72 fiyat konusunda iPhone X'le yarışıyor!
Sony çapraz platform konusundaki tavrını sürdürüyorSony çapraz platform konusundaki tavrını sürdürüyor

PAYLAŞ