Sony'den 3 Kameralı Telefon Geliyor - Haberler - indir.com

Sony'den 3 Kameralı Telefon Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-18 13:51:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihaz sektörünün son dönemlerde oldukça hareketli olduğunu görüyoruz. Neredeyse her akıllı cihaz üreticisi kendi markasına ait birbirinden farklı özelliklere sahip akıllı cihaz üreterek rakiplerinin karşısında dik durmaya yönelik hareket ediyor. Akıllı cihaz sektörünün ilerlemesine rağmen son dönemlerde akıllı cihaz sektöründe ciddi bir düşüş ile karşı karşıya kalan ve ilk aşamada ülkemizde arasında bulunan bir çekilme süreci içerisinde yer alan Sony Mobile, bu olumsuz tabloya rağmen üretim yapmaya devam ediyor. Şirket çeşitli olumsuzluklar ile karşı karşıya kalmış olsa da rakiplerinin karşısında dik durmaya ve üretimlerine devam etmeye yönelik hareket ediyor. 

Şu an için değerlendirme yaptığımızda Sony, üç farklı özellikli arka kamera özelliğine sahip ilk akıllı cihazını, dünyanın ilk 4K HDR OLED ekran özelliği ile karşımıza çıkan Xperia, ilk olarak sızdırılan rapor ile, Sony'nin üç arka kamera özelliğine sahip akıllı cihazlarına bir yenisini daha ekleyeceği hakkında bir takım bilgiler mevcuttur. Sektörde yaşadığı sıkıntılara rağmen gelişim göstermeye ve üretim yapmaya devam eden akıllı cihaz üretici Sony, üretimlerine devam ederek sektörden geri kalmamaya özen gösteriyor. 

Microsoft ve Sony Bulut Oyun ve Yapay Zeka Konularında İş Birliği YapacakMicrosoft ve Sony Bulut Oyun ve Yapay Zeka Konularında İş Birliği Yapacak

Sony hızla çalışmalarına devam ediyor

Akıllı cihaz üreticisi Sony, üç kamera özelliğine sahip akıllı cihaz üretmeye devam ediyor. Çok yakın zamanda yani 9 Temmuz tarihinde Tokyo kentinde tanıtılması iddia edilen Sony telefonunun Xperia 1v ya da 1s olacağı hakkında bir takım söylentiler söz konusu. Konu ile ilgili sızdırılan tek detay ise LCD ekran özellikli bir akıllı cihaz ile karşı karşıya olacağımızdır. Bu bağlamda Xperia 1'in uygun fiyatlı olarak karşımıza çıkma ihtimali oldukça yüksektir. Kullanıcıları heyecanlandıracak özellikler ile karşımıza çıkması beklenen üç kamera özellikli bu akıllı cihazın kısa süre içerisinde raflarda yerini alması bekleniyor. 

Sony Xperia 1, geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde Barselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılmıştı. Bu sebeple, Xperia 2 adlı akıllı cihazın en erken tarihle Eylül ayında IFA'da ya da 2020 yılı itibariyle yine Barselona'da gerçekleşecek olan MWC etkinliği itibariyle tanıtılacak. Xperia 1 ile ilgili özellikleri hatırlamak gerekirse, söz konusu bu akıllı cihaz 6.5 inç büyüklüğünde 1644 x 3840 piksel çözünürlük özelliğine sahip bir şekilde karşımıza çıkmıştı. Söz konusu bu akıllı cihaz, amiral gemilerin vazgeçilmezi olan Snapdragon 855 işlemciden ve 6 GB RAM’den alıyor. Bu sayede çok daha güçlü bir kullanım sunan Xperia 1, özellikleri itibariyle kullanıcıları tatmin edecek seçeneklere sahiptir. 

Akıllı cihaz sektöründe belirli düzeyde sıkıntılı günler geçiren akıllı cep telefonu üretici Sony, yaşanan talihsiz olaylara rağmen halen üretim yapmaya devam ediyor. Bu şekilde çalışmalarına devam eden şirket, sektörden çekilmeyeceğinin izlenimlerini vermiş oldu. Üst düzey çalışmaları ve gelişmiş düzeyde özellikler ile üretilen bu akıllı cihazların her biri günden güne geliştirilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda daha aktif çalışmalara sahip olan Sony şirketi artık eskisi kadar üretim yapmıyor ama çalışmalarına da ara vermiyor. 

 


Sony Mobile Birçok Ülkeden ÇekiliyorSony Mobile Birçok Ülkeden Çekiliyor
Sony Katlanabilen Telefon Üzerinde ÇalışıyorSony Katlanabilen Telefon Üzerinde Çalışıyor
Sony 6 Kameralı Telefon Üzerinde ÇalışıyorSony 6 Kameralı Telefon Üzerinde Çalışıyor

PAYLAŞ