Sony'den, 2019 yılında beklenen 4 şey - Haberler - indir.com

Sony'den, 2019 yılında beklenen 4 şey

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-26 16:35:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının önemli isimlerinden Sony’nin, 2019 yılı içerisinde duyurusunu yapmasının istendiği 4 şey!

Sony, her yıl oyuncuların karşısına yeniliklerle geçmeye devam ediyor. Bu yenilikler yeni bir PS, yeni bir oyun duyurusu ya da güncelleme gibi birçok şeyi kapsayabiliyor. Yeni yılda da yine şirketten oyun dünyasının birtakım beklentileri var. Bunların başında tabi yeni bir konsol duyurusu geliyor. 2019 yılında oyun tutkunlarının, Sony’den özellikle beklediği 4 duyuruya göz atalım;

Ocak ayı üzretsiz Xbox oyunları belli oldu

  1. Playstation 5

Sony’nin PS 4’ten sonra çıkaracağı yeni oyun konsolu Playstation 5, zaman zaman gündeme konu oluyor. Fakat konuya dair Sony cephesinden resmi bir açıklama gelmiş değil. Sızıntı bilgilerin ışığında, konsolun 2020 yılında çıkacağı en son söylenenler arasındaydı. Oyun tutkunları, 2019 yılı içerisinde artık Sony’nin resmi bir açıklama yapmasını bekliyor.

  1. Days Gone

2018 yılı içerisinde, çıkış tarihinin belli olmasına karşına Days Gone’a dair pek bir bilgi verilmedi. 26 Nisan 2019 yılında oyun dünyasındaki yerini alması beklenen Days Gone’a dair ayrıntılı bilgilerin, 2019 yılının başlarında verilmesi isteniyor.

  1. The Last of Us: Part II

Naughty Dog imzalı The Last of Us: Part II, E3 konferansında görülmüş ve oynanış videosu ile oyun tutkunlarını kendisine hayran bırakmıştı. Daha sonrasında ise The Last of Us: Part II’ye dair pek bir bilgi paylaşımı yapılmadı. Days Gone gibi, Sony’nin The Last of Us: Part II hakkında merak edilen diğer detayları da paylaşması yine 2019 yılının beklentileri arasında.

  1. Death Stranding

Hideo Kojima imzalı Death Stranding hakkında, oyun tutkunları henüz hiçbir şey bilmiyor. Oyunun senaryosu, nasıl oynanacağı vb detaylar merakla bekleniyor. Bu da yine gözlerin Sony’ye çevrilmesine neden olan etmenlerden biri.





PAYLAŞ