Sony, yeni State of Play etkinliğini duyurdu - Haberler - indir.com

Sony, yeni State of Play etkinliğini duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-24 20:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Japon devi Sony’nin PlayStation için yeni bir State of Play etkinliği düzenleyeceği duyuruldu. 26 Şubat Cuma günü saat 01:00’de başlayacak olan bu etkinlik kapsamında en az 10 oyuna odaklanılmasını söyleyen Sony’nin yeni bir God Of War oyunundan da bahsedebileceği iddia ediliyor. Diğer yandan PS5’e özel bir GTA 5 oyununun da yeni detaylar ile karşımıza gelebileceği düşünülüyor. Sony’nin 26 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan yeni etkinliğin State of Play olarak adlandırılması bu yeni etkinlikte PlayStation 4 ve PlayStation 5 için yeni oyunlardan bahsedilmesi bekleniyor.

En az 10 oyuna odaklanılması beklenirken, oyunlardan bazılarının yeni, bazılarının ise Haziran 2020’de düzenlenen etkinlik ile gösterilen oyunların yeni detaylarını içerecek. Yapılan açıklamalara göre State of Play etkinliği yaklaşık 30 dakika sürecek ve şirket etkinlik kapsamında iş odaklı bir meseleye değinilmeyeceği ve etkinliğin tamamen oyunlardan oluşacağını belirtiyor.

Sony CEO'su PlayStation 5 hakkında açıklama yaptıSony CEO'su PlayStation 5 hakkında açıklama yaptı

GTA 5’in PS5 özel sürümü de bu etkinlik ile gelebilir

Şirketin gerçekleştireceği etkinlik ile Rockstar Games’in Haziran 2020’de duyurmuş olduğu GTA 5’in PlayStation 5 özel sürümünü mutlaka göstermesi bekleniyor. Diğer yandan Haziran ayında piyasaya sürülmesi beklenen Ratchet – Clank: Rift Apart adlı oyunun da bu etkinlik ile karşımıza çıkması bekleniyor. Ayrıca Horizon Forbidden West, 2022 yılına ertelendiği duyurulan Grant Turismo 7, Resident Evil: Village, GhostWire: Tokyo ve Deathloop ile yeni God of War oyunu da bu etkinlikte yer alabilir.

State of Play etkinliği ile beraber ayrıca Solar Ash, Kena: Bridge of Spirits, Jett: The Far Shore ve Stray gibi oyunların da karşımıza çıkması bekleniyor. Sony’nin bu yeni etkinliği hem Twitch hem de YouTube kanalları ortak yayını ile sunulacak. Türkiye saat ile ise gece 01:00 itibariyle izlenmeye başlanabilecek.


Sony Xperia 10 III, Geekbench'te görüntülendiSony Xperia 10 III, Geekbench'te görüntülendi
DualSense şikayetlerinden dolayı Sony'e dava açıldıDualSense şikayetlerinden dolayı Sony'e dava açıldı

PAYLAŞ