Sony, yeni Playstation VR standını görücüye çıkardı - Haberler - indir.com

Sony, yeni Playstation VR standını görücüye çıkardı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-05 10:52:04
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Playstation 4 Pro, Playstation 4 Slim ve Playstation VR derken, geçen senenin Sony için hem konsolda hem de sanal gerçeklik alanında büyük adımlar atıp, teknoloji dünyasını zenginleştirdiğini söyleyebiliriz. Sony'nin en çok satanlar listesinde bulununan Playstation VR sanal gözlüğünün güvenli kullanımı ve muhafaza ederek saklanması açısından kullanıcılar sıkıntı yaşıyorlardı. Bunu dikkate alan Sony, İngiltere tabanlı bir şirket olan Numskull ile kurmuş olduğu ortaklıkla PS VR'ın hem güvenli kullanımı hem de muhafaza edilerek saklanması amacıyla geliştirdiği standı tanıttı.

Sony'nin altını çizerek belirttiği PS VR'ın estetik güzelliğinin, takipçileri ve hayranlarının gözünde bırakmış olduğu izlenimi, kurulan standla destekledi. Tanıtımda ayrıca teknik özelliklerinden de bahseden Sony yetkilileri; bu standın ayarlanabilir krom ayaklara sahip olduğunu, cihaza takılan kabloların karışmasını engellemek ve güvenli şekilde saklanmasına olanak sağlanması amacıyla özel bir destek ünitesine sahip olduğunu dile getirdiler. Satışı konusunda da edinilen bilgilere göre, Numskull'un resmi satış partneri Yellow Buldog üzerinden satışa çıkan bu standların ilk ürünlerinin tamamının tükendiği öğrenildi. İkinci çıkan ürünlerin ne zaman satışa sunulacağına dair bilgi verilmedi.

Ayrıca Playstation VR'ın Türkiye'de ne zaman satışa sunulacağı hakkında da resmi açıklama yapıldı. Sony Türkiye Yetkilileri 24 Ocak 2017 tarihi itibariyle cihazın satışa sunulacağını belirtti. Cihazın, 1699 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olacağı söylendi.





PAYLAŞ