Sony Xperia XZ72 fiyat konusunda iPhone X'le yarışıyor! - Haberler - indir.com

Sony Xperia XZ72 fiyat konusunda iPhone X'le yarışıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-02 16:50:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Akıllı Telefonlar

iPhone X ile yarışan akıllı telefonun fiyatı oldukça şaşırttı. Sony'nin Xperia XZ72 adlı telefonu gerçekten bu fiyatı hak ediyor mu orası tartışma konusu oluyor. Sony son zamanlarda verdiği olumsuz kararlar ile gidişatını olumsuz etkileyecek kararlarda bulunduğunu gözler önüne seriyor. iPhone ve Samsung gibi dev şirketlerin üretmiş olduğu cihazların piyasada derin bir rekabette olması ile Sony böyle bir rekabetin içerisine sağlam bir adımla girmemiş gözüküyor.

Akıllı telefon Xperia XZ72'nin fiyatının ise 999 dolar olduğu belirtildi. İlk olarak Amerika da satışa sunulan telefonun ilgi görüp görmeyeceği merak konusu olmakta. iPhone gibi güçlü bir şirketin üretmiş olduğu iPhone serilerinin yıllardır büyük bir kullanıcı kitlesi olduğunu biliyoruz. iPhone X'in bile üretildikten sonra nasıl bir kullanıcı kitlesine hitap edeceği tahmin ediliyordu. Ancak Sony'nin üretmiş olduğu bu telefonun bu kadar yüksek fiyattan piyasaya sunulması hangi kullanıcı kitlesine yönelik üretildi tartışma konusu oldu. İphone X ile fiyat konusunda yarışan telefonun fiyatına nazaran beklenilen özellikleri taşıyıp taşımadığı merak ediliyor. Akıllara fiyatı yüksek olan telefonun özelliklerinin de farklı ve yüksek kalitede olacağını getiriyor.

Sony'nin bu atılımı ile ön plana çıkmak istediği, marka değerini koruma isteğinin sebep olduğu konuşulanlar arasında. İlerleyen günlerde Sony'nin bu atılımının doğru bir karar olup olmadığını, konulan yüksek fiyatın kullanıcı kitlesini etkileyip etkilemediğine şahitlik edeceğiz.  Şirketin bu yüksek fiyattan piyasada bulundurduğu telefonun farklı bir plan doğrultusunda bu şekilde fiyatlandırıldığı gelen yorumlar içerisinde bulunuyor.

 





PAYLAŞ