Sony Xperia XZ4'ü çalışırken gösteren ilk fotoğraf yayınlandı - Haberler - indir.com

Sony Xperia XZ4'ü çalışırken gösteren ilk fotoğraf yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-23 10:35:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarında yer alan şirketlerden bir tanesi olan Sony, henüz resmi olarak tanıtmadığı Xperia XZ4’ün görselleri internet ortamına düştü. Amiral gemisi olan akıllı telefonun 21:9 görüntü oranı özelliğinin yanı sıra 6.5 inçlik bir ekrana sahip olacağını bizlere sunuyor. Aynı zamanda metal gövde özelliği ile akıllı telefon pazarında yer alacağına dair iddialar gündemde dolanıyor. Bu da demek oluyor ki Sony Xperia XZ4 kablosuz şarj özelliği olmayacak.

GizChina isimli bir internet sitesi tarafından paylaşılan bu fotoğraf,amiral gemisi olan akıllı telefonun işletim sisteminin Android 9 Pie olduğunu bize gösteriyor. Çünkü çalışırken görüntülenen telefonun arayüzü Android 9 Pie işletim sistemine benziyor. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra Sony arayüzünü bizlere anımsattığını sizlere ifade etmek istiyorum. Ayrıca ekranın yanında akıllı telefonun, daha önce Xperia XZ3’te yer alan Side sense özelliğine sahip olacağını bizlere sunan küçük şeffaf bir çubuk yer alıyor.

Sony Xperia XZ4 Geekbench Skoru GözüktüSony Xperia XZ4 Geekbench Skoru Gözüktü

Cihaz 25 Şubat tarihinde tanıtılacak

Amiral gemisi akıllı telefon Sony Xperia XZ4, aynı Xperia XZ3’te olduğu gibi ince bir çerçeveye sahip. Her zaman olduğu gibi akıllı telefon üreticisi Sony, akıllı telefonu henüz resmi olarak tanıtmadığı için size sunduğum bu bilgiler kesin olmamakla beraber yanılma paylarının olabileceğini göz önünde tutun. Japon menşei olan şirket Xperia XZ4’ü 25 Şubat tarihinde MWC yani Mobil Dünya Kongresi’nde severleri ile buluşturacak. Hal böyle olunca tüm bu bilgilerin ne derece gerçek olduğunu öğrenebilmemiz için Mobil Dünya Kongresi’ni beklememiz gerekecek.


İlgili uygulamalar
Snapdragon 855'li Sony Xperia XZ4'ün özellikleri neler?Snapdragon 855'li Sony Xperia XZ4'ün özellikleri neler?
Sony Xperia XZ4 Tasarımda Nihayet Bekleneni YapacakSony Xperia XZ4 Tasarımda Nihayet Bekleneni Yapacak

PAYLAŞ