Sony Xperia XZ4 Yeniden Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Sony Xperia XZ4 Yeniden Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-19 16:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Pazarda bir türlü beklediği yükselişi sergileyemeyen Sony cephesinden yeni sızıntılar görmeye devam ediyoruz. 2017’nin sonu ve 2018 yılı içerisinden birçok telefon üreticisi çerçevesiz ekran anlayışını benimsemiş ve çentikli, kızaklı gibi birçok sisteme sahip modellerini pazara sunmuştu. Fakat Japon dev Sony ise bir türlü benimsemiş olduğu çerçeve kullanımından vazgeçmemiş ve tasarım anlamında bekleneni verememişti. Şimdi ise yeni nesil Xperia XZ4 modelinin Şubat ayında Barselona’da gerçekleşecek olan 2019 Mobil Dünya Kongresi ile beraber tanıtılması bekleniyor. Etkinliğe artık çok bir zaman kalmazken, cihaza dair yeni sızıntıları da görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise modelin 21:9 görüntü oranına sahip bir ekranı bulunması iddia ediliyor.

Sony Xperia XZ4 Hakkında Bilinen Detaylar

Sony Xperia XZ4 gözükmeye başladı!Sony Xperia XZ4 gözükmeye başladı!

İnternet ortamına sızdırılan CAD ekran taslaklarına göre Xperia XZ4’ün 21:9’luk bir görüntü oranına sahip olacağı bekleniyor. Ayrıca yine modele ait olduğu ifade edilen bir ekran koruyucusu da bu taslak çizimleri doğruluyor. Sosyal medyanın ünlü sızıntı kaynaklarından olan Universe tarafından Sony’nin bu ekran koruyucusu paylaşılmış durumda. Markanın yeni teknolojileri cihazlarına entegre etme noktasında geç ve yavaş kaldığı eleştiriliyor olsa da, marka Xperia XZ4 ile tekrardan yükselişe geçerek sınırları zorlamayı hedefliyor. Ayrıca modelin donanım tarafında ise Qualcomm’un Snapdragon 855 işlemcisinden gücünü alması bekleniyor.

Yeni Tasarımlı Sony Xperia XZ4 Ortaya Çıktı

Ayrıca modelin parmak izi tarayıcısının da ekrana entegre olarak gelmesi beklenirken cihazın 6.55 inçlik büyük bir ekranı bulunacağı ifade ediliyor. Snapdragon 855 işlemcisinin yanı sıra 6 GB RAM belleğine sahip olacak cihazın 64 ve 256 GB dahili depolamalı versiyonları bulunacak. Cihazın pil tarafında ise 3900 mAh’lik bir bataryayı göreceğiz. Bakalım Sony, Xperia XZ4 modeli ile beraber beklenen yükseliş ver performansı verebilecek mi MWC etkinliği ile beraber göreceğiz.  


Yeni Tasarımlı Sony Xperia XZ4 Ortaya ÇıktıYeni Tasarımlı Sony Xperia XZ4 Ortaya Çıktı
Sony Xperia XZ4 Kompakt Görselleri Ortaya ÇıktıSony Xperia XZ4 Kompakt Görselleri Ortaya Çıktı
Sony'nin Xperia XZ4 Compact modeli görüldüSony'nin Xperia XZ4 Compact modeli görüldü

PAYLAŞ