Sony Xperia XZ4 Tasarımda Nihayet Bekleneni Yapacak - Haberler - indir.com

Sony Xperia XZ4 Tasarımda Nihayet Bekleneni Yapacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-16 18:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bir süredir sızıntıları devam eden modellerden olan Sony’nin yeni nesil Xperia XZ4 serisinin 2019’da tanıtılması bekleniyor. Çeşitli sızıntılara konu olan Sony’nin yeni Xperia XZ4 modelinin hem performans hem de tasarımı ile ön plana çıkması bekleniyor. Sony’nin bir türlü beklediği çıkışı yakalayamadığı biliniyor. Özellikler Samsung ve Huawei gibi rakiplerin tasarım anlamında oldukça iyi işler çıkartması sonrasında Sony, beklenen performansı rakipleri karşısında sergileyemedi. Şimdi ise modelin kılıfları olduğu iddia edilen bazı görseller ortaya çıkarken cihazın tasarımına dair bazı detaylar da belli olmuş oldu. Gelin şimdi Sony’nin MWC 2019 ile beraber tanıtması beklenilen Xperia XZ4 cihazının tasarım detaylarına bakalım.

Sony Xperia XZ4 Detayları

Sony Xperia XZ4 Geekbench Skoru GözüktüSony Xperia XZ4 Geekbench Skoru Gözüktü

Huawei, Samsung ve Apple gibi markaların 2019 modelleri yavaş yavaş tanıtılmaya başlanacakken, Sony ise MWC 2019’a iddialı bir şekilde giriş yapması hedefleniyor. Her yıl olduğu gibi yeni Xperia XZ4 modeli performans anlamında üst seviye bir cihaz olacakken asıl merak edilen nokta ise tasarım tarafında ortaya çıkıyor. Sony’nin alışılagelmiş çerçevelere sahip tasarımın yeni Xperia XZ4 ile değişip değişmeyeceği henüz bilinmiyor. Bir süre önce Xperia XZ4 Compact modeliyle yine ekran çerçeveli bir tasarım ortaya çıkmıştı. Ancak Mobile Fun tarafından ortaya çıkan XZ4 kılıflarının modele dair bazı tasarım detaylarını ortaya çıkartıyor. Barselona’da gerçekleşecek olan MWC 2019 ile beraber Xperia XZ4 serisini göreceğiz ve nihayet Sony’nin ince çerçevelere geçiş yaptığını bu sızıntı görselleri ile anlamış oluyoruz.

Yeni Tasarımlı Sony Xperia XZ4 Ortaya Çıktı

21:9 en boy oranına sahip olan bu modelim 6.5 inçlik OLED bir ekranla gelmesi bekleniyor. Tasarım anlayışı olarak rakip modellere uygun olarak ince çerçevelerle gelecek modelin çentiksiz bir yapı tercih etmesi bekleniyor. Üçlü kamera sistemi ile gelmesi beklenen modele gücü ise 7 nm üretim Qualcomm işlemcisinin vermesi bekleniyor. 6 GB RAM ve 256 GB gibi depolama özelliklerine sahip olacak modelde 3900 mAh’lik bir batarya bulunması bekleniyor.

Ekran: 6.5 inç, 21:9 en boy Full HD+ AMOLED
İşlemci ve Grafik Birimi:  Snapdragon 855 – Adreno 640
RAM: 6GB RAM
Depolama: 256GB depolama alanı
Arka üçlü kamera: 48 MP ana kamera diğer iki kameranın özellikleri henüz bilinmiyor.
Batarya: 46.6 W Hızlı şarj + 3900 mAh
Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 5, NFC, USB Type-C



Snapdragon 855'li Sony Xperia XZ4'ün özellikleri neler?Snapdragon 855'li Sony Xperia XZ4'ün özellikleri neler?
Sony, Yeni 4K ve 8K TV'lerini CES 2019 Fuarında TanıttıSony, Yeni 4K ve 8K TV'lerini CES 2019 Fuarında Tanıttı
Sony'den İlginç Bir Kablosuz Hoparlör GeliyorSony'den İlginç Bir Kablosuz Hoparlör Geliyor

PAYLAŞ