Sony Xperia XZ4 Tasarım ve Özellikleri Gözüktü - Haberler - indir.com

Sony Xperia XZ4 Tasarım ve Özellikleri Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-19 15:59:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son zamanlarda pazarda rakip amiral gemileri ile tutunamayan Sony cephesinden yeni Xperia XZ4 cihazı hakkında bilgiler ortaya çıkmaya başlıyor. Şirketin merakla beklenen yeni akıllı telefon modeli Xperia XZ4 cihazının bir Rus sitesi üzerinde teknik detayları ortaya çıktı. Sony, performans ve teknoloji anlamında modellerini geliştirmeye devam etse de tasarım noktasında bir türlü bekleneni sunamamıştı. Özellikle piyasada yer alan modellerin çerçevesiz çentikli ekranlara geçiş yapmasından sonra Sony’den bir benzer hamle göremedik. Şimdi ise yeni modeli ile kullanıcılarını heyecanlandırması beklenen Sony’nin Xperia XZ4 için teknik detayları ve konsept tasarımı ortaya çıktı.

Sony Xperia XZ4 Özellikleri

Sony, korsanlara karşı Blockchain teknolojisi kullanmayı amaçlıyorSony, korsanlara karşı Blockchain teknolojisi kullanmayı amaçlıyor

Ortaya çıkan bilgilere göre Sony Xperia XZ4 modelinde 6.2 inç büyüklüğünde QHD+ OLED bir ekran göreceğiz. 2019 model amiral gemilerinde yer alacak olan Snapdragon 8150 işlemcisi de yine Sony Xperia XZ4 modeline güç verecek. 256 GB’a kadar dahili depolama seçeneği sunacak modelin kutu içinden Android Pie işletim sistemine sahip olarak çıkması ön görülüyor. Rakip şirketlere lens ihracatı gerçekleştiren Sony kamera noktasında bir türlü öncü olamamıştı. Ancak Xperia XZ4 ile beraber iddialı bir çift kameranın yer alması bekleniyor. Bu noktada arka yüzeyde 24 + 16 megapiksel olarak çift kamera kurulumunu modelde görebiliriz. Ön tarafta ise tek bir 24 megapiksellik sensör bulunacak.

Yukarıda göreceğiz görselde konsept bir tasarım olan Xperia XZ4’in ekran çerçeveleri ve alt bölümünün çerçevesini tamamen kaldırdığını görüyoruz. Kasanın üst yüzeyinde ise sensör, ahize ve kameranın yer aldığı geniş bir çerçeveyi görüyoruz. Sony’nin çentikli tasarım anlayışına geçiş yapmadığı ancak klasik tasarım çizgilerinin dışına çıkarak daha şık bir modeli 2019 yılında sunması bekleniyor. Bakalım Sony beklenen yükselişi hem performans hemde tasarım tarafında gerçekleştirecek mi göreceğiz.


Sony PlayStation 4 Pro satışa sunulduSony PlayStation 4 Pro satışa sunuldu
Dokunmatik Ekranlı Sony Dualshock GeliyorDokunmatik Ekranlı Sony Dualshock Geliyor
Sony, E3 2019'a Katılmayacak!Sony, E3 2019'a Katılmayacak!

PAYLAŞ