Sony Xperia XZ4 özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Sony Xperia XZ4 özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 14:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Sony’nin Şubat sonunda tanıtması beklenen Sony Xperia XZ4 modelinin teknik özelliklerine dair, yeni bilgiler elde edildi.

Sony Xperia XZ4'ü çalışırken gösteren ilk fotoğraf yayınlandı

Sony Xperia XZ4 Tasarımda Nihayet Bekleneni YapacakSony Xperia XZ4 Tasarımda Nihayet Bekleneni Yapacak

Akıllı telefon sektörünün olmazsa olmazlarından biri, çıkacak olan bir modele dair sızıntı haberlerin gündemde yer almasıdır. Yaklaşık bir ay gibi bir süre sonra teknoloji dünyasının karşısına çıkacak olan Sony Xperia XZ4 de sızıntılardan kaçamıyor. Daha önce cihazın nasıl özelliklere sahip olacağına dair yine birtakım bilgiler elde edilmişti. Şimdi bir kez daha tanıtımına kısa bir süre kalmışken, Sony Xperia XZ4’ün özellikleri ortaya çıktı. Bu özelliklerden yola çıkarak, Sony’nin piyasaya güçlü bir amiral gemisi sunmaya hazırlandığını söylemek mümkün.

Sony Xperia XZ4, bugüne kadarki en iyi Sony akıllı telefon olacak

Sony Xperia XZ4’e dair, yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. 193 gram ağırlıkta olması beklenen Sony Xperia XZ4, Snapdragon 855 işlemci ile gelebilir. Bunların yanında cihaza dair elde edilen diğer teknik özelliklere bakmak gerekirse, cihazın 5G teknolojisini desteklemesi bekleniyor. pil kapasitesi 4400 mAh olacağı bilinen XZ4, 6.4 inç QHD + ekrana sahip olacak. Yine kullanıcılarına depolamada 6GB RAM ve 128GB depolama alanı sunacak. Tüm bu özelliklerin doğru olması halinde, Sony bugüne kadar çıkardığı en iyi akıllı telefonu çıkarabilir. Sony Xperia XZ4’e dair tüm detaylar, 25 Şubat’ta Barcelona’da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi 2019’da belli olacak.

Sony Xperia XZ4 teknik özellikleri (sızıntı)

Ekran: 6.4 inç, 21:9 en boy 2K çözünürlüklü AMOLED

İşlemci ve Grafik Birimi:  Snapdragon 855 – Adreno 640

RAM: 6GB RAM

Depolama: 128 GB depolama alanı

Arka üçlü kamera: 48 MP ana kamera diğer iki kameranın özelliklerine dair henüz bilgi yok

Batarya: 46.6 W Hızlı şarj + 4400 mAh

Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 5, NFC, USB Type-C


Sony Xperia XZ4'ü çalışırken gösteren ilk fotoğraf yayınlandıSony Xperia XZ4'ü çalışırken gösteren ilk fotoğraf yayınlandı

PAYLAŞ