Sony Xperia XZ4 Kompakt Görselleri Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Sony Xperia XZ4 Kompakt Görselleri Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-07 14:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

2019 yılı ile beraber birçok üretici markadan yenilikçi teknoloji ve tasarıma sahip akıllı telefon modelleri görmeye başlayacağız. Başta Samsung, Apple, Huawei ve Xiaomi gibi markaların modellerinin yanı sıra bir türlü bekleneni veremeyen isimlerden olan Sony’de önemli adımlar atacak. Bir dönem Xperia serisi ile büyük bir kullanıcı beğenisi toplayan şirket yenilikçi tasarım ve çentikli modellere bir türlü ayak uyduramamış ve rakiplerinin gerisinde kalmıştı. Ancak 2019 ile beraber Japon devi Sony’nin yeni giriş ve orta segment olan Xperia L3, Xperia XA3 ve Xperia XA3 Ultra olarak modellerini tanıtması bekleniyor. Ayrıca markanın Xperia XZ4 Compact adlı bir modelinin de konsept görüntüleri ortaya çıkmış durumda. Amiral gemisi olması beklenen Xperia XZ4 modelinin küçük verisyonu olarak XZ4 Compackt cihazını göreceğiz.

Yeni Sony Xperia XZ4 Compact Detayları

Sony Xperia XZ3 görücüye çıktı!Sony Xperia XZ3 görücüye çıktı!

Xperia XZ2 Compact ile beraber Sony, keskin tasarım kenarları tercih etmiş ancak kullanıcılar tarafından beğenilmemişti. Ancak yeni XZ4 Compact görsellerine göre Sony yuvarlatılmış kenar çizgilerini tercih edeceğe benziyor. Ayrıca bu yeni cihazın XZ2 Compact modele göre tam 3 mm daha ince olacağı da belirtilenler arasında bulunuyor. Cihazın merakla beklenen teknik tarafına gelecek olursak ise bu noktada 5.2 inç büyüklüğünde 18:9 en boy oranlı 1080 x 1920 piksel çözünürlüklü IPS LCD bir ekran göreceğiz. 5 megapiksel ön kameraya sahip olacak modelde stereo hoparlörler bulunacak. Çerçeve noktasında yine kalın tasarımları gördüğümüz model arka tarafında ise klasik tasarım çizgilerini barındırıyor olacak.

Arka yüzeyde 20.7 megapiksel çözünürlüklü bir kamera yer alacakken modelin güç tuşunda parmak izi tarayıcısı yer alacak. Snapdragon 855 işlemcisinin güç vermesi beklenilen model 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama gibi özelliklere sahip olacak. 3000 mAh’lik bir pile sahip olacak cihaz kutudan Android 9.0 Pie ile çıkış yapacak.


Sony Xperia XZ4 Tasarım ve Özellikleri GözüktüSony Xperia XZ4 Tasarım ve Özellikleri Gözüktü
Sony Xperia XZ4 gözükmeye başladı!Sony Xperia XZ4 gözükmeye başladı!
Yeni Tasarımlı Sony Xperia XZ4 Ortaya ÇıktıYeni Tasarımlı Sony Xperia XZ4 Ortaya Çıktı

PAYLAŞ