Sony Xperia XZ4 gözükmeye başladı! - Haberler - indir.com

Sony Xperia XZ4 gözükmeye başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-29 16:45:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Son zamanlarda yaptığı hamlelerle başarıyı yakalayamayan SONY, pazardan çekileceği söylenirken uzun zamandır konuşulan XZ4 modeliyle tekrar gündeme oturmayı başarıyor.

Sony, uzun süren dedikoduların ardından piyasaya iddialı bir modelle, XZ4'le 2019 yılına devam edeceğini açıkladı. Tam ekran, çentikli modeller günümüzde trend iken SONY, bu trendlere uymayıp klasik, kendine özgü tasarımına XZ4 ile devam ediyor.

Sony XZ Premium için Android 8.0 Oreo YayınlandıSony XZ Premium için Android 8.0 Oreo Yayınlandı

Sony Xperia XZ4 Tasarım ve Özellikleri Gözüktü

Sony dersini almıyor!

Ekran konusunda günümüz teknolojisine katılmayan, düz bir şekilde ilerlemeye kararlı olan Sony, Xperia XZ4 ile yine oldukça klasik ve kaba bir tasarımla devam eden bir modelini sundu. Ekran-kasa oranını yükseltmeye iddialı olmayan firma, kamera konusunda her zamanki iddiası gibi tekrar yeni bir iddiayla karşımıza çıkacak.

Tasarım ve özellikleri

Bugün Sony tarafından yayınlanan Xperia XZ4 resmi render görsellerinde, telefonda üç adet kamera bulunduğu bariz bir şekilde görünüyor. Performans açısından Snapdragon 8510 yonga seti kullanırken bununla birlikte 4 GB RAM ile geleceği düşünülen XZ4, artık eskimeye yüz tutan tasarıma sahip olsa da güç ve kamera konusunda güzel zamanlar yaşatacağı konusunda emin olabiliriz.

 


Sony, Red Dead Redemption 2'ye özel PS4 paket çıkaracağını duyurdu!Sony, Red Dead Redemption 2'ye özel PS4 paket çıkaracağını duyurdu!
Sony, korsanlara karşı Blockchain teknolojisi kullanmayı amaçlıyorSony, korsanlara karşı Blockchain teknolojisi kullanmayı amaçlıyor
Sony PlayStation 4 Pro satışa sunulduSony PlayStation 4 Pro satışa sunuldu

PAYLAŞ