Sony Xperia XZ4 Geekbench Skoru Gözüktü - Haberler - indir.com

Sony Xperia XZ4 Geekbench Skoru Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-04 11:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Japon devi Sony’nin 2019 ile beraber akıllı telefon pazarında bir atılım gerçekleştirmesi bekleniyor. Yeni amiral gemisi modeli üzerinde çalışmaların sürdüğü bilinirken, bir süredir sızıntıları devam eden Xperia XZ4 modeli hakkında yepyeni detaylar ortaya çıktı. Sony’nin bu yıl ki amiral gemisi olması beklenilen bu modeli hakkında yeni Geekbench skorları ortaya çıktı. Zackbuks adlı bir kullanıcı tarafında Çin’in sosyal medya platformu olan Weibo üzerinde Geekbench skorları yayınlandı. AnTuTu’da listede gözüken Xperia XZ4’ün performans test sonuçlarının sızması ile beraber cihaz tanıtımının yakın olduğu düşünceleri akıllara geldi.

Sony Xperia XZ4 Performans Rakamları

Sony Xperia XZ4 Kompakt Görselleri Ortaya ÇıktıSony Xperia XZ4 Kompakt Görselleri Ortaya Çıktı

Söz konusu sızıntıya göre Xperia XZ4 modelinin Qualcomm’un 7 nm üretim sürecine sahip en güçlü amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 855 ile geleceği gözüküyor. 8 GB’lık bir RAM belleği sunacak olan bu modelin kutu içinden Android 9.0 Oreo ile çıkacağını görüyoruz. Görsele göre ise modelin tek çekirdek tarafında 3497 ve çoklu çekirdek tarafında ise 12.801 puan aldığını görüyoruz. Söylentilere bu yeni Xperia XZ4 modelinde Sony’nin bir değişikliğe giderek 21:9 formatlı uzun bir ekran yapısı tercih etmesi bekleniyor.

Sony'nin Xperia XZ4 Compact modeli görüldü

Cihazın ayrıca tasarım çizgisi noktasında full ekran yerine yine çerçeveli bir tasarımı devam ettirmesi bekleniyor. Performans noktasında kullanıcıları tatmin eden bir model olacak olsa da, rakipleri karşısında tasarımda bir türlü radikal bir değişiklik sunamayan Sony’nin yine eleştirilmesi bekleniyor. Özellikle 2018 yılının başından beri rakipleri Huawei, Samsung ve Xiaomi gibi markalar oldukça etkileyici tasarıma sahip modeller sunmaya başlarken yeni yıl ile beraber benzer bir tasarım çizgisinin Sony tarafında da gerçekleşmesi bekleniyordu. Henüz söylentilerden ibaret olan Sony Xperia XZ4 modelini çok yakın bir zamanda resmi olarak görmemiz bekleniyor.  


Sony'nin Xperia XZ4 Compact modeli görüldüSony'nin Xperia XZ4 Compact modeli görüldü
Sony Xperia XZ4 Bir Kez Daha GözüktüSony Xperia XZ4 Bir Kez Daha Gözüktü
Sony Xperia XZ4 Yeniden SızdırıldıSony Xperia XZ4 Yeniden Sızdırıldı

PAYLAŞ