Sony Xperia XZ4 Bir Kez Daha Gözüktü - Haberler - indir.com

Sony Xperia XZ4 Bir Kez Daha Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-11 17:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Yılın merakla beklenen modellerinden birisi olan Japon devi Sony’nin amiral gemisi Xperia XZ4 bir kez daha sızdırıldı. Yeni bir kılıf ile ortaya çıkan modele dair detaylar gelmeye devam ediyor. 2018 yılında üretici markaların çentikli tasarım ve çerçevesiz ekrana geçiş yapmasıyla Sony’den de böyle bir hamle beklenmişti. Ancak amiral gemisi cihazları ile bir türlü beklenen yükselişi sergileyemeyen markanın yeni modeline dair sızıntılar gelmeye devam ediyor. Universelce tarafından paylaşılan yeni görsel cihazın kılıflı bir halini ortaya çıkartıyor. Kılıf üreticisi tarafından ortaya çıkan Xperia XZ4 görseline göre cihaz üç lensli bir arka kameraya sahip olması bekleniyor. Ayrıca tasarımın yüksek bir ihtimalle 21:9 ekran oranı yapısında yer alması bekleniyor.

Sony Xperia XZ4 Yeni Kılıflı Sızıntı

Sony Xperia XZ4 Tasarım ve Özellikleri GözüktüSony Xperia XZ4 Tasarım ve Özellikleri Gözüktü

Cihazın işlev düğmelerinin modelin sağ yüzeyinde yer aldığını görüyoruz. USB-C bağlantı portu ile gelmesi beklenilen modelin kamera tarafında ise çıkıntılı bir yapıya sahip olması bekleniyor. Görsel cihaza dair çok bir bilgi vermezken tahminler ve daha önceki sızıntılara göre modelin 6.5 inçlik bir ekrana sahip olması bekleniyor. Sony ekran tarafında son dönemlerde trendde ayak uyduramamış olsa da 2019 ile beraber sunması beklenilen Xperia XZ4 ile beklenen tasarım şıklığını sunması ümit ediliyor.

Cihazı resmi olarak Şubat ayında gerçekleşecek olan MWC 2019 ile beraber tanıtılması bekleniyor. Modelin beklenilen donanım özellikleri tarafında ise cihazda Qualcomm’un yeni Snapdragon 855 işlemcisinin yer alması bekleniyor. 2019 yılında 5G destekli birçok model görecekken bu cihazlardan birisinin de Sony Xperia ZX4 cihazı olması bekleniyor. 4 ve 6 GB RAM seçeneklerinin yanı sıra 256 GB’a kadar dahili depolama sunması beklenilen model hakkında şuan için bilinenler bunlardan ibaret. Bakalım cihaz beklenen özelliklere sahip olacak mı göreceğiz.  


Sony Xperia XZ4 gözükmeye başladı!Sony Xperia XZ4 gözükmeye başladı!
Yeni Tasarımlı Sony Xperia XZ4 Ortaya ÇıktıYeni Tasarımlı Sony Xperia XZ4 Ortaya Çıktı
Sony Xperia XZ4 Kompakt Görselleri Ortaya ÇıktıSony Xperia XZ4 Kompakt Görselleri Ortaya Çıktı

PAYLAŞ