Sony Xperia XZ1 Compact 10 Eylülde Gelebilir - Haberler - indir.com

Sony Xperia XZ1 Compact 10 Eylülde Gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-10 09:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Sony her sene olduğu gibi bu yılda düzenleyeceği IFA etkinliği kapsamında yeni akıllı telefon modellerinin tanıtımına yer verecek. Son olarak XZ Premium amiral gemisi ile dikkatleri çeken şirket özellikle kullanmış olduğu 4K ekran ve 960 karede slow motion yeteneğine sahip kamerası ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Şimdi ise orta segment modellerine yer verdiği IFA kapsamında bir yeni model daha tanıtmaya hazırlanıyor. 31 Ağustos tarihi ile gerçekleşmesi beklenen etkinlik kapsamında tanıtılması beklenen modelin iddiaları ve sızıntı detayları ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan birisi olan Sony Xperia XZ1 Compact modelinin tanıtılması bekleniyor ve cihaz hakkındaki ilk detayların geldiğini ifade edebiliriz.

Etkinlik kapsamında Xperia XZ1 Compact modeli haricinde Xperia XZ1 ve Xperia X1 adlı cihazlarında tanıtılması bekleniyor. Ancak Xperia XZ1 Compact modeli bu üç model haricinde ayrı bir noktada bulunuyor. Sony küçük ekrana sahip cihazlardan vazgeçmeyen üreticilerden birisi olarak biliniyor. Ancak 2016 yılında bu seriye uygun bir cihaz çıkarmamış ve son olarak 2015 yılı ile beraber Xperia Z5 Compact modelini görmüştük. Xperia XZ1 Compact'ın ise tanıtım sonrasında kısa bir süre içerisinde teknoloji marketlerde yerini alması bekleniyor. Bu noktada cihazın 10 Eylül gibi piyasaya sürülmesi beklentiler arasında bulunuyor.

Esato forumu üzerinde çıkan bu söylentiler kapsamında henüz cihazın resmiyet kazandığını söyleyemeyiz. Ancak şirketin bu cihazı hangi ülkelerde satışa çıkartacağı ise henüz bilinmiyor. Yakın zamanda Sony'ın yeni etkinliği kapsamındaki detayları öğrendikçe sizleri aktarmaya devam edeceğiz.





PAYLAŞ