Sony Xperia XA2 Plus, özellikleri açıklandı - Haberler - indir.com

Sony Xperia XA2 Plus, özellikleri açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-19 09:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon sektörünün başarılı isimlerinden Sony, kısa bir süre önce yeni modeli Xperia XA2 Plus'ı, sektöre tanıttı. Sony, CES 2018 kapsamında teknoloji dünyasına XA2 modellerini duyurmuştu. Orta segment XA2 modelleri, seviyesine göre beğenilen cihazlar oldu ve Şubat 2018 itibariyle piyasadaki yerini aldı. Şimdi onların arasına Xperia XA2 Plus modelini ekledi. Sessizce tanıtımı gerçekleştirilen XA2 Plus'ın, tüm özellikleri ve fiyatı açıklandı. Cihazın tanıtılan özelliklerine bakılırsa, dikkat çekmeyi başaracak gibi durduğunu söylemek mümkün.

Sony Xperia XA2 Plus teknik özellikleri

Xperia XA2 ve XA2 Ultra'dan sonra, sessizce akıllı telefon dünyasına giriş yapan Xperia XA2 Plus özellikleri açıklandı. Cihazın teknik özelliklerinde ekran kısmına bakarsak, bizi 6 inç boyutunda bir ekran karşılıyor. 18:9 görüntü oranına sahip olan XA2 Plus, XA2 Ultra'nın modifiye edilmiş hali olarak tanımlanıyor. Cihazda, plastik arka kapak yerine alüminyum panel bulunuyor. Kullanıcılarına, yeni tasarımı ile rahat bir tutuş sunuyor. Parmak izi sensörünün yerinde ise bir farklılık olmadığı görülüyor ve arka kameranın üst kısmında yer alıyor.

Sony Xperia XA2 Plus'ın tasarımsal kısmının ardından, donanımsal özelliklerine bakarsak da, işlemcide gücünü Qualcomm Snapdragon 630'dan aldığı görülüyor. 4 GB veya 6 GB RAM, 32 GB veya 64 GB dahili depolama seçeneklerinin sunulduğu cihazda, SD kart ile bu alan arttırılabiliyor. Arka da 23 Megapiksel, önde ise 8 megapiksel kamera bulunuyor. Quick Charge 3.0 desteğine sahip XA2 Plus, 3,580 mAh batarya gücünü kendisinde barındırıyor. Cihaz işletim sisteminde Android 8.0 Oreo ön yüklü olarak gelecek. Şu an için fiyatı hakkında bilgi verilmeyen XA 2 Plus, Siyah, Gümüş, Altın ve Yeşil renk seçeneklerini sunacak. Cihazın çıkış tarihinin Ağustos ayında olması bekleniyor.





PAYLAŞ