Sony Xperia XA1 Ultra Türkiye'de Satışta - Haberler - indir.com

Sony Xperia XA1 Ultra Türkiye'de Satışta

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-24 16:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz Şubat ayı ile beraber Sony cephesinden en yeni amiral gemisi modelleri ve orta seviye akıllı telefonlarını görmüştük. Amiral gemisi olarak Xperia ZX Premium cihazını gördüğümüz markadan orta segment olarak ise Xperia XA1 ve Xperia XA1 Ultra cihazlarını gördük. Şimdi ise gelen bilgilere göre yeni orta seviye model Xperia XA1 Ultra modeli ülkemizde satışa sunuldu. Xperia XA1 Ultra cihazı daha çok fotoğraf ve video çekmeyi seven kullanıcılara hitap edecek gibi duruyor. 4K video kaydı gerçekleştirebilen bu modelde F2.0 diyafram değerine sahip 23 megapiksellik bir arka kamera bulunuyor.

Selfie çekimler için ön yüzeye baktığımızda ise yine F2.0 diyafram açıklığına sahip 16 megapiksellik bir kamera görüyoruz. Düşük ışık koşullarında ve hareketli nesneleri daha iyi yakalayabilmek adına Xperia XA1 Ultra cihazında optik görüntü sabitleme sistemi de bulunuyor. Ayrıca 'El Deklanşörü' kamera özelliği ile beraber tek bir el hareketi ile kolay bir şekilde fotoğraf çekmeniz mümkün oluyor. Full HD 6 inç büyüklüğüne sahip bir ekrana sahip olan cihazda sekiz çekirdekli Helio P20 işlemcisi bulunuyor. 4 GB RAM belleğine sahip olan modelde 2700 mAh büyüklüğünde hızlı şarj teknolojili bir pil bulunuyor.

Sony, Xperia XA1 Ultra modelinde 'Akıllı Temizleyicisi' adında yeni bir özellik kullanıyor ve zamanlar yavaşlamaların önüne geçmesi adına ön belleği ve kullanılmayan uygulamaları otomatik bir şekilde temizleyerek cihazın performansını üst seviyelere çıkartıyor. Kişiselleştirilebilir birçok özel ayarı bulunan Xperia XA1 Ultra modeli pembe, siyah ve altın renk seçeneklerine sahip olarak Türkiye'de 1899 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak.





PAYLAŞ