Sony Xperia E4 artık Türkiye'de - Haberler - indir.com

Sony Xperia E4 artık Türkiye'de

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-20 14:30:02
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Sony Xperia ailesine yeni bir akıllı telefon daha katıldı. Sade ve şık tasarımın güçlü bir performansla birleştiği Sony Xperia E4, Türkiye'de tüm online satış sitelerinde ve elektronik marketlerde 549 TL'den satışa sunuldu.

540 x 960 piksel çözünürlüklü 5.0 inç büyüklüğünde IPS ekrana sahip Xperia E4'te 4 çekirdekli işlemci, 1 GB Ram, 8 GB dahili bellek ile birlikte 32 GB hafızaya sahip microSD kart bulunuyor. 1.3 GHz Quard-core işlemcisi ile yüksek hızda performans sergileyerek internette rahatça gezinti yapma olanağı sunuyor. Ancak Sony'nin bir önceki modeli olan E4g'de bulunan 4G özelliği Xperia E4'te bulunmuyor.

Son derece rahat kullanım kolaylığı sunan cihaz, Sony'nin yeni müzik uygulaması PartyShare ile eğlenceyi cebinize getiriyor. Xperia E4'te yüklü bir şekilde kullanıcılara sunulan PartyShare uygulaması IPS özelliği sayesinde Wi-Fi üzerinden direkt müzik paylaşımı sağlıyor.

Ayrıca PartyShare uygulaması, 5 megapiksel arka kamera ve HDR özelliği ile AR Eğlence, Live on YouTube?, Portre Rötuş, Sesli Fotoğraf, Timeshift Burst, AR Efekt, Social Life,, Creative Efekt ve Sweep Panorama gibi akıllı sosyal kamera özellikleriyle eğlenceli fotoğraflar ve videolar çekilerek bunları paylaşmanıza olanak veriyor.

2300mAh bataryaya sahip cihaz STAMINA Mod ile kullanıcıların 2 gün boyunca şarj etmeden rahatlıkla kullanabilmelerini sağlıyor. En çok kullanılan uygulamalara hızlı erişim imkanı sunan cihazda hızlı ayarlar sekmesi kullanılarak telefon ayarları kolaylıkla değiştirilebiliyor. Otomatik sahne tanıma ve görüntü optimizasyon özelliklerini kamera uygulamaları ile birleştirerek eşsiz kareler yakalamanızı sağlıyor.

Transfer uygulama ile eski cihazınızda bulunan rehber, uygulamalar, fotoğraflar, müzikler ve mesajlar gibi bilgilerinizi eski cihazınızdan Experia E4'e kolay ve hızlı bir şekilde aktarım işlemi yapabiliyosunuz.

Sony diğer modellerinden farklı olarak Experia E4'e premium görünüm kazandırmış. Cihazın OmniBalance tasarımı ve tek elle kullanım sağlayan ilginç yapısı dikkat çekiyor. Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan Xperia E4, ayrıca kişisel tarzınızı yansıtan değiştirilebilir arayüz temaları ile birlikte satışa sunuluyor.





PAYLAŞ