Sony Xperia Compact için beklentileri değiştirdi - Haberler - indir.com

Sony Xperia Compact için beklentileri değiştirdi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-10 13:30:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Uzun süredir teknoloji dünyasında başarılı bir yere sahip olan Sony, geçtiğimiz aylar içerisinde Sony Xperia Compact ile gündemde adından söz ettirdi. Türkiye pazarına girmemesiyle birçok kişiyi üzen Sony için geçtiğimiz yıl içerisinde Android tarafında kompakt modellerin halen popülerliğine devam ettiğini gösterecek ve yakın zaman içerisinde yeni Sony Xperia Compact ile kullanıcıların karşısına çıktığı gündemde yer almıştı. İlk olarak ise OnLeaks tarafından sızdırılan bu akıllı cep telefon, aktarıldığı üzere yalnızca Japonya'ya özel bir model olacak ve adı da yüksek ihtimalle Xperia Ace 2 olacak.

Sızıntılarıyla gündeme gelen bu telefonun Japonya'ya özel olarak Xperia Ace'in yerini alacak olan bu model olduğu için açık şekilde açıklanıyor ve bu da akıllı cep telefonu global olarak bekleyenleri üzecek gibi gözüküyor. Kısaca belirtmek gerekirse olası yeni adıyla Sony Xperia Ace 2, damla çentikli bir tasarıma sahip ve parmak izi sensörünü de yan kısımda taşıyor. Genel olarak tasarım çizgisi Xperia'ların son zamanlarındaki standart gidişatından şaşmayan bu telefon, aktarıldığı bilgiler kadarıyla 5,5 inç bir ekran üzerine kuruluyor.

Sony Xperia 1 III hakkında yeni bilgilerSony Xperia 1 III hakkında yeni bilgiler

140 x 68.9 x 8.9mm boyutuyla 5,4 inç ekranlı iPhone 12 Mini'den biraz daha büyük olan bu akıllı cihaz, arkasında çiftli kamera taşıyor ve 3,5 mm kulaklık girişi getirmiyor. Selfe kamerası 8 megapiksel şeklinde belirtilen bu cihaz yeni Xperia Compact, arkada 13 megapiksel ana kameraya sahip ve bunun haricinde ise henüz hiçbir teknik detay barındırmıyor.

Yeni Xperia Compact, Sony Xperia Ace 2 adıyla gelebilir

Xperia 10 III'de yakın zamanda geliyor ve Sony Xperia 10 III modeli de kısa bir zaman içerisinde OnLeaks tarafından sızdırılmıştır. Şirketin 5G'ye sahip olan ilk orta seviye modeli olacak olan Snapdragon 690 işlemcili Xperia 10 III, yüksek ihtimalle 2021’in ilk çeyreğinde resmi olarak sunuluyor. Model tasarımsal olarak Xperia II ile benzer bir yapıdadır. Başarılı isim Sony tasarım noktasında bu modelinde de yeni bir çizgi tercih edilmiyor. Şirketin aynı zamanda 2021’de Snapdragon 888 işlemcili bir amiral gemisi de geliyor. O modelde de oldukça merak edilen cihazların başında gelir. 


Sony Xperia Compact, tekrar akıllı telefonlarda yer alacakSony Xperia Compact, tekrar akıllı telefonlarda yer alacak
Xperia Pro 1 sene sonra yok artık dedirten bir fiyatla satışa çıktıXperia Pro 1 sene sonra yok artık dedirten bir fiyatla satışa çıktı
Sony Xperia 5, Android 11 güncellemesiyle yenilendiSony Xperia 5, Android 11 güncellemesiyle yenilendi

PAYLAŞ