Sony Xperia 9'un basın görselleri gün yüzüne çıktı - Haberler - indir.com

Sony Xperia 9'un basın görselleri gün yüzüne çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-20 21:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Japon teknoloji üreticisi Sony’nin bir süredir üzerinde çalışmış olduğu Xperia 9 modelinin resmi basın görselleri sızdırıldı. Xperia 10 modelinin halefi olması beklenen bu akıllı telefon büyük bir kavisli ekrana ve arka yüzeyde üçlü kamera sistemi ile gelecek. Akıllı telefon pazarına baktığımız zaman yıllarda, Sony bir türlü bekleneni verememiş ve akıllı telefon pazarına yükselişini sergileyememişti. Ancak şirket yine de akıllı telefon pazarına yeni modeller sunmaya hazırlanıyor. İlk olarak geçtiğimiz haftalarda İspanya’nın Barcelona kentinde gerçekleştirilecek olan Mobil Dünya Kongresi 2020 etkinliği kapsamında bir amiral gemisi model tanıtılması bekleniyordu. Ancak etkinlik Çin’nin Wuhan kentinde yaşanan yeni corona virüsü salgını sebebiyle iptal edildi.

Ancak bugün Reddit paylaşım servisinde ortaya çıkan yeni bir sızıntı orta ve üst segment arasında bir telefon olması beklenen Xperia 9’un ilk resmi görsellerini sunmuş oldu. İfade edilen bilgilere göre bu cihaz Xperia 10’un halefi bir model olacak.

Xbox CEO'su Phil Spencer'dan Sony hakkında açıklama!Xbox CEO'su Phil Spencer'dan Sony hakkında açıklama!

Xperia 9 resmi basın görselleri sızdırıldı

Sızdırılan söz konusu Xperia 9 modelinin basın görselleri, cihazın kavisli bir ekran ile geleceğini gösteriyor. Cihazın üst kısımdaki kalın çerçeve dikkat çekerken, ahize ve selfie kamerasının bu bölümde olduğunu görüyoruz. Alt tarafta ise oldukça ince bir çerçeve bulunuyor. Xperia 9’un arka yüzeyinde ise LED flaş ile beraber üçlü bir kamera sistemi görüyoruz. Sony, MWC 2020 etkinliğinin iptali ile beraber yeni akıllı telefon modellerini tanıtmak için çevrimiçi bir etkinlik gerçekleştirmesi bekleniyor.

Henüz tarihi belirsiz olan etkinlik ile beraber Xperia 9’un resmi olarak sunulması bekleniyor. Diğer yandan cihazda yer alacak olan donanım özellikleri hakkında da henüz çok az bir bilgi bulunuyor. Buna göre işlemci gücü tarafında modelde Snapdragon 765 yonga setine sahip bir işlemcinin olması bekleniyor.


Sony'nin PS 5 için aldığı sesli asistan patenti tartışma yaratacakSony'nin PS 5 için aldığı sesli asistan patenti tartışma yaratacak
Sony başkan yardımcısından PS 5'in çıkış tarihine yönelik yeni açıklama!Sony başkan yardımcısından PS 5'in çıkış tarihine yönelik yeni açıklama!

PAYLAŞ