Sony Xperia 10 III, Geekbench'te görüntülendi - Haberler - indir.com

Sony Xperia 10 III, Geekbench'te görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-16 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Japon teknoloji üreticisi Sony’nin yeni orta seviyedeki akıllı telefon modeli olacak olan Xperia 10 III, Geekbench’te gözüktü. Bu sayede modelin sahip olduğu donanım detayları da ortaya çıkmış oldu. Sony, akıllı telefon pazarında özellikle son dönemde beklenenleri verememiş gibi duruyor. Geçtiğimiz yıl tekrardan markalaşma ve popülerliğini artırmayı hedefleyen markanın yeni dönemdeki yeni cihazları ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu noktada ise Sony’nin orta segmentteki yeni modeline dair özellikler belli oldu.

Geekbench üzerinde Sony A003SO model numarası ile gözüken bu modelin Sony Xperia 10 III olduğu iddia ediliyor. Cihaza dair şuan için henüz çok az bir bilgi bulunuyor. Ancak cihaza dair önemli bilgiler de bulunuyor. Gelin şimdi bu yeni cihaz neler sunacak bakalım.

Apple logo davasında sona gelindiApple logo davasında sona gelindi

Sony Xperia 10 III ortaya çıktı

Android 11 işletim sistemine sahip olması beklenen Sony Xperia 10 III, 6 GB Ram belleğine sahip olacak. Geekbench içeriklerine göre 1.80 Ghz temel frekans hızına sahip olacak lito kod adlı bir Qualcomm Snapdragon işlemcisinden güç alması bekleniyor. Söz konusu bu işlemcinin Snapdragon 690 5G olduğu iddia ediliyor. Diğer yandan performans verilerine göre tek çekirdekte 601, çoklu çekirdekte ise 1821 puan aldığı gözüküyor. Daha önce sızıntıları ile ünlü isim olan Steve Hemmerstoffer’a göre Sony Xperia 10 III, Sony’nin ince uzun ve çerçeveli tasarımını devam ettirecek. Modelde 6 inçlik bir ekran olması beklenirken, çerçeve bölümüne entegre parmak izi tarayıcısı göreceğiz.

Ayrıca stereo hoparlör ile beraber 12 MP + 8 MP + 8 MP üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Orta seviyede gelecek olan bu yeni modelin ne zaman tanıtılacağı ise henüz belli olmuş değil. Bakalım bu yeni cihaz pazarda bekleneni verebilecek mi göreceğiz.


Donald Trump'un Twitter yasağı için son karar verildiDonald Trump'un Twitter yasağı için son karar verildi
Twitter son çeyrekte beklentileri aştıTwitter son çeyrekte beklentileri aştı

PAYLAŞ