Sony Xperia 1 II'nin çıkış tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Sony Xperia 1 II'nin çıkış tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-17 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Japon teknoloji devi Sony’nin bir süredir yeni amiral gemisi üzerinde çalıştığı biliniyor. Şirketin son olark en yeni amiral gemisi modeli iki ay önce piyasaya sürülmüştü. Şimdi ise şirketin Sony Xperia 1 II modeli için çıkış tarihine yönelik yeni bilgiler ortaya çıktı. Modelin ortaya çıkan yeni detaylarına baktığımızda 8 GB RAM ile 256 GB dahili depolama biriminin bulunması bekleniyor. İşlemci gücü tarafında Snapdragon 865 modelinin yer alacağı beklenirken bu işlemci 8 çekirdekli yapıya sahip olarak 2.84 Ghz çalışma frekansına sahip olacak.

Sony Xperia 1 II çıkış tarihi ortaya çıktı

Sony Xperia 1 II ve Xperia 10 II ortaya çıktıSony Xperia 1 II ve Xperia 10 II ortaya çıktı

Bu yeni model ekran tarafında 21:9 formatına sahip olacakken, Xperia 1 II cihazında 6.5 inç büyüklüğünde bir ekran olması bekleniyor. Bu ekran çözünürlük tarafında 4K desteğe sahip olacakken, kamera tarafında da dikkatleri çekmesi bekleniyor. Bu kapsamda 1 adet 12 megapiksel F1.7 diyafram değerine sahip ana kameraya ek olarak 1 adet 12 megapiksel ultra geniş açı kamera F2.2 olacakken 1 adette 12 megapiksel telefoto F2.4 diyafram kamera göreceğiz. Diğer yandan Sony ispanya merkezli Twitter hesabından ilginç bir bilgi ortaya atıldı ve bu ayın sonunda piyasaya sürüleceği belli oldu.

Sony yönetiminden konu hakkında henüz bir açıklama gelmezken, 4000 mAh bataryaya sahip 90 Hz yenilemeli ekran özelliklerinin de bu modelde olması bekleniyor. Bakalım model beklendiği gibi ay sonunda gelecek mi göreceğiz.


Resmi olarak tanıtılan Sony Xperia Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Sony Xperia Pro özellikleri ve fiyatı
Sony Xperia 1 II'nin kamera özellikleri ortaya çıktı!Sony Xperia 1 II'nin kamera özellikleri ortaya çıktı!

PAYLAŞ