Sony Xperia 1 III hakkında yeni bilgiler - Haberler - indir.com

Sony Xperia 1 III hakkında yeni bilgiler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-30 17:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Bir döneme damgasını vuran telefon üreticilerinden olan Sony, akıllı telefon pazarındaki yerini güçlendirebilmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şirketin önümüzdeki sene piyasaya sürmesi beklenen Sony Xperia 1 III hakkında yeni bilgiler geldi.

On sene önceye kadar telefon pazarının en güçlü şirketlerinden biri olan Sony, teknolojinin hızlı gelişimine ayak uyduramamış ve geri plana düşmüştü. Ürettiği akıllı telefonlarda imza özellikler sunan şirketin bu stratejisinden vazgeçmek istememesi kullanıcıların yeni ürünlere ilgisinin artmasına neden olmuş ve Sony sadık kullanıcı kitlesini kaybetmişti. Büyük bir aradan sonra akıllı telefon pazarındaki eski gücüne yeniden erişmek için çalışmalara başlayan şirket önümüzdeki sene yeni amiral gemisini tanıtacak. Teknoloji pazarında sadece PlayStation’lar ile ön planda olmakla yetinmeyecek olan şirket yeni telefonuyla dikkatleri üzerine çekecek olsa da Sony Xperia 1 III’nın rekabet için yeterli olup olmayacağını zaman gösterecek.

Sony'den marka hakkı ihlali savunmasıSony'den marka hakkı ihlali savunması

Sony Xperia 1 III özellikleri

Tasarımsal açıdan pek yeni hatlara sahip olmayacak olan Sony Xperia 1 III’ün Sony’nin Xperia 1 II modelinin yerini alması bekleniyor. 6.5 inç boyutunda 4K OLED HDR bir ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak olan Sony Xperia 1 III 5G desteğine sahip olacak.

Android 11 güncellemesi alacak Sony cihazları belli oldu

Gücünü Qualcomm gücünü Snapdragon 888 yonga setinden alacak olan Sony Xperia 1 III  8 GB RAM ile 256 GB depolama sunulacak.  Suya ve toza karşı dayanıklı olacağı söylenen Sony Xperia 1 III’nın parmak izi sensörü de yan panelde karşımıza çıkacak. Tanıtıldığında 1.199 dolar gibi yüksek fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceği aktarılan Sony Xperia 1 III’nin Türkiye’de satışa sunulması beklenmiyor.


Sony Drone pazarına giriş yapmaya hazırlanıyorSony Drone pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor
Sony Xperia 1 II için Android 11 sunulduSony Xperia 1 II için Android 11 sunuldu

PAYLAŞ