Sony S20A'nın özellikleri TENAA'da ortaya çıktı! - Haberler - indir.com

Sony S20A'nın özellikleri TENAA'da ortaya çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-04 16:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Japon teknoloji devi olan Sony’nin giriş seviyesi kategorisinde yer alan yeni akıllı telefon modeli S20A, Çin sertifikasyon şirketi olan TENAA’da ortaya çıktı. İlk gözüken detaylara göre yeni giriş seviyesi bu modelin 5.45 inç büyüklüğünde bir ekranı bulunacak. Bu ekrana 4000 mAh’lik bir pil eşlik edecek. Son dönemde bir hayli sessiz olan ve bir türlü beklenen çıkışı yapamayan Sony, bu noktada geçtiğimiz hafta yapmış olduğu bir etkinlik ile beraber merakla beklenen yeni amiral gemisi modeli Xperia 1 II modelini ve orta seviyede Xperia 10 II modelini tanıtmıştı. Bu lansman öncesinde ise çerçevesiz ekrana ve yan yüzeye yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısına sahip olan Xperia L4 adlı bir orta seviye akıllı telefon modelini daha piyasaya süren Sony, ürün yelpazesini yeni modeller ile genişletmeye devam ediyor.

Giriş seviyesi Sony S20A geliyor

Konsol Devi Sony'den Yeni VR CihazıKonsol Devi Sony'den Yeni VR Cihazı

Pricebaba adlı internet sitesi tarafından Çin sertifikasyon kuruluşu TENAA’da S20A adında gözüken yeni Sony telefon keşfedildi. Bilgilere göre 5.45 inçlik ekran boyutuna sahip olacak bu modeli panel çözünürlüğü ve PPİ değerleri gibi bilgileri bulunmuyor. 4000 mAhh’lik bir bataryanın sahip olacağı bu modelde LTE ve çift SIM kart desteklerinin olması bekleniyor. Modele dair henüz bilinen bilgiler bunlardan ibaret olurken, önümüzdeki günlerde yeni Sony S20A hakkında daha fazla bilgi sahibi olunması bekleniyor.

Sony’nin ay başında tanıtmış olduğu orta seviye Xperia L4 modelinin özelliklerini hatırlayacak olursak modelde 1680x720 piksel çözünürlüklü 6.2 inçlik bir ekran bulunuyor. MediaTek Helio P22 işlemcisine sahip olan bu modelde 3 GB Ram ve 64 GB dahili depolama bulunuyor. Arka tarafta ise 13 + 5 + 2 megapiksel olarak üçlü kamera sistemi yer alıyor.


Sony ve Zeiss stratejik bir ortaklığa imza attıSony ve Zeiss stratejik bir ortaklığa imza attı
Resmi olarak tanıtılan Sony Xperia Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Sony Xperia Pro özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ