Sony, Red Dead Redemption 2'ye özel PS4 paket çıkaracağını duyurdu! - Haberler - indir.com

Sony, Red Dead Redemption 2'ye özel PS4 paket çıkaracağını duyurdu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-25 10:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Sony Interactive Entertainment ve Rockstar Games Red Dead Redemption 2'ye özel bir PS4 paketi çıkaracağını duyurdu. 

Red Dead Redemption 2'ye özel PS4 paketi geleceği duyuruldu

Oyuncuların sabırsızlıkla ve merakla beklediği o an sonunda geliyor. Red Dead Redemption 2, önümüzdeki ay 26 Ekim 2018 tarihinde çıkacak. Bu kadar heyecanlı oluşumuzun nedenlerinden birisi tabii ki oyunun oldukça detaylı ve ince işleyişlere sahip olmasıdır. Bu oyunun ilk versiyonun üzerinden tam olarak 8 yıl geçti. Bu süreç içerisinde oyuncular ikinci oyunu merakla bekliyordu. Oyuncuların en büyük özelliklerinden biri diyebileceğimiz "Sabır" bu oyunda da etkili rol gösterdi ve tam 8 yıl oyuncuları bekledi. Artık bu bekleyişler son bulacak ve oyunun ikincisi 26 Ekim 2018 tarihiyle itibaren oynanabilir olacak.

Rockstar Games Oyunlarında Büyük İndirimler BaşladıRockstar Games Oyunlarında Büyük İndirimler Başladı

Rockstar Games, geçtiğimiz hafta oyuna yönelik bazı ön izlemeler yayınlayarak oyuncuları iyice meraklandırdı. Oyunu oynayan oyuncular adeta kovboy filmi içerisinde gibi hissedecekler. Çünkü oyunda oldukça fazla detay var. Bu detaylar ince bir şekilde tasarlanmış olduğu için gördüğünüzde gerçeğe ne kadar yaklaştıklarını görebileceksiniz. Sony, bu oyun için PS4 paketi hazırlayacağını da duyurdu. Geçtiğimiz günlerde yeni çıkan Spider-Man oyununa özel olarak PS4 paketi hazırlanmıştı. Şimdi de  oyuncuların büyük bir sabırsızlıkla beklediği Red Dead Redemption 2'ye özel olarak 1TB'lık Playstation Pro'yu paket halinde sunacak. Bu bundle paketinde herhangi bir fiziksel değişiklik mevcut değil. Sadece bu paket jet-black renginde bir PS4 Pro'yu Red Dead Redemption 2'nin ve dual-shock kumandanın yer aldığı pakete dahil ediyor.

Bu paketin yanı sıra 500 GB'lık bir paket daha bulunuyor. Bütçenize hangisi uygun gelirse onu satın alıp bu pakete ve oyuna kavuşabilirsiniz. Paket için ön siparişler şuanda ABD ve Kanada kullanıcıları için başlamış durumda. İlerleyen zamanlarda da ülkemize geleceğinden eminiz. Zaten oyun yakın zamanda, 26 Ekim 2018 tarihinde PlayStation 4 paketleri ile birlikte her yerde satışa çıkacak. Böylelikle hem oyuna kavuşabilirsiniz hem de isterseniz PS4 paketlerini satın alabilirsiniz. Tabi PC ve konsol oyuncuları için bu durum biraz farklılık gösterebilir. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...


Rockstar Games: GTA V Premium Edition geliyor!Rockstar Games: GTA V Premium Edition geliyor!
Rockstar Resmi Sayfasından Duyurdu Grand Theft Auto 5 Premium Edition Geliyor!Rockstar Resmi Sayfasından Duyurdu Grand Theft Auto 5 Premium Edition Geliyor!
Rockstar Games, GTA V: Premium Online Edition'ı yayınladıRockstar Games, GTA V: Premium Online Edition'ı yayınladı

PAYLAŞ